Klub Akcent zve na zábavné odpoledne

Rok se s rokem sešel a Klub Akcent pro děti a mládež, který v Rokycanech zřizuje Diakonie ČCE - středisko Západní Čechy, se již tradičně zapojí do celorepublikové kampaně Týden nízkoprahových klubů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tu zastřešuje Česká asociace streetwork. Jedná se již o patnáctý ročník kampaně, kdy se nízkoprahové kluby otevírají po celé republice široké veřejnosti s různými aktivitami, hrami a programem. Letos se kampaň nese v duchu tématu „Škola, jak ji (ne)známe“, tedy světem dětí a teenagerů, proměn školy, duševního zdraví dospívajících a jejich návratem do škol po „covidové pauze“.  Termín naší letošní akce je ve středu 22. září v čase od 12:30 do 17:00 na zahradě Klubu Akcent. Klub sídlí v Jiráskově ulici č. 481, vchod na zahradu však najdete pohledem od vlakového nádraží vpravo na konci parkoviště. A na co se můžete toto odpoledne těšit?

Na zahradě najdete 3 stanoviště, na kterých si návštěvníci zkusí poznávat různé věci pomocí svých smyslů. Jedná se o zábavný program spojený se zážitkovou pedagogikou. Společně si pak opečeme výborné špekáčky, které stoprocentně poškádlí vaše chuťové pohárky. Závěrem akce oslovíme každého účastníka se soutěžním duchem, bez ohledu na věk. Proběhne totiž náš již osvědčený program s názvem „KlubKvíz“, kde budou soutěžící odpovídat na otázky z témat, jako jsou například Česká republika, svět či vesmír a mohou si tak i něco pěkného vysoutěžit.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 20.09.2021 17:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka