Knižní tip: Dan Brown, Počátek

Odhalení objevu, který „navždy změní tvář vědy“.

Jarní servisní akce AUTO CB

Harvardský profesor symbologie Robert Langdon přijede do ultramoderního Guggenheimova muzea v Bilbau, aby se zde zúčastnil významného oznámení – odhalení objevu, který „navždy změní tvář vědy“. Pořadatelem společenského večera je čtyřicetiletý miliardář a futurista Edmond Kirsch, jenž se díky svým oslnivým supermoderním vynálezům a odvážným předpovědím stal celosvětově uznávanou osobností. Po zahájení společenské akce Langdona a několik set dalších hostů zcela uchvátí velmi originální prezentace; pečlivě naplánovaný večer se však najednou promění v chaos a hrozí, že Kirschův vzácný objev bude navždy ztracen.

Langdon je v bezprostředním ohrožení nucen z Bilbaa uprchnout; doprovází ho při tom Ambra Vidalová, elegantní ředitelka muzea, která Kirschovi pomáhala provokativní společenskou akci zinscenovat. Společně se vydají do Barcelony za nebezpečným úkolem: nalézt záhadné heslo, s jehož pomocí odhalí Kirschovo tajemství. V cestě jim však stojí zákeřný nepřítel, který se nezastaví doslova před ničím…

Máte o knihu zájem?

Neváhejte ani chvíli a ozvěte se nám pomocí telefonu nebo emailu a my Vám rádi pomůžeme či poradíme. Knihu lze objednat pomocí emailu nebo telefonu. Knihu si pak může vyzvednout osobně v našem knihkupectví nebo ji můžeme zaslat poštou.

Knihkupectví Fraus Plzeň

Goethova 8
301 00 Plzeň
tel.:
773770880-1
email:
knihkupectvi@fraus.cz
web:
www.fraus.cz
facebook: Knihkupectví Fraus na FACEBOOKu

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka