Koncert z věže Bartoloměje i u Ježíška. Zveme na vánoční i další akce

Vzhledem k blížícím se svátkům zveme na několik vánočních a novoročních zajímavých akcí v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

24. prosince - 16:00 - Koncert z věže.

Tradiční akce, kterou pořádá Nadace 700 let města Plzně. Tentokrát opět živě z ochozu katedrály sv. Bartoloměje zazní vánoční skladby a koledy v podání BANDu Františka Kubaně ml.

24. prosince - 10:00 - 13:00 Na Ježíška U Ježíška

Tradiční akce se letos koná již po desáté. I proto se organizátoři rozhodli akci o hodinu prodloužit. V kostele U Ježíška bude k dispozici betlémské světlo. V programu se vystřídají plzeňští muzikanti, zazní vánoční texty a před polednem koledy s doprovodem unikátních varhan. V poledne pak vánoční skladby a koledy zahraje BAND Františka Kubaně ml.

24. prosince - 22:00 Předpůlnoční U Ježíška - kostel U Ježíška

Bude provedena Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby v podání Komorního sboru českých muzikantů pod vedením Věry Müllerové, soprán Hana Loudová, alt Barbora Janečková, tenor Vladimír Rohan, bas Karel Buble. Vstupné: dobrovolný příspěvek na opravy kostela.

9. ledna 2022 - 14:00 Tříkrálový pochod k Ježíšku a poutní mše

Tradiční pochod vyrazí ve 14:00 z Náměstí Republiky. Cestou ke kostelu U Ježíška budou tři králové koledovat pro Tříkrálovou sbírku. Poté u kostela zahraje folklorní soubor Meteláček ze ZUŠ Chválenická a děti z MŠ Zelenohorská.

Od 16:00 bude v kostele poutní mše a po ní malý tříkrálový koncert pěveckého sboru Vox imperfecta pod vedením Pavla Dolanského.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 23.12.2021 15:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka