Konstantinovy Lázně ožijí o prázdninách hudbou na terasách Prusíka

Léčebné lázně Konstantinovy Lázně připravily pro své klienty i návštěvníky léto plné hudby. Na terasách Lázeňského domu Prusík si mohou každou červencovou i srpnovou neděli poslechnout vystoupení kapel různých žánrů.

Cílená propagace v Plzni

 Čeká na ně folklor, pop music, jazz, dixieland i country. Koncerty začínají ve 14 hodin, vstup je volný. V případě nepříznivého počasí se budou konat v restauraci Piano Lázeňského domu Prusík.   

„Naše lázně již tradičně organizují letní koncerty, aby zpříjemnily pobyt nejen svým klientům, ale i obyvatelům obce i turistům, kteří sem právě budou mít cestu. Vybírali jsme kapely rozdílných žánrů tak, aby si pokud možno všichni přišli na své,“ uvedla ředitelka společnosti Léčebné lázně Konstantinovy Lázně Dana Jurásková.
Úvodní koncert obstará 3. července Ledecká dudácká kapela. O dalších červencových nedělích se postupně představí plzeňský City BAND s pop music, folková písničkářka Tereza Švecová, country kapela M.H.S. a uskupení Adams Emily, hrající latinjazz a folk. První srpnovou neděli, tedy 7. srpna, zahraje dixielandová kapela The Dixie Hot Licks, o týden později pak Duo Harhou lidovou hudbu. Následující týden uslyší návštěvníci židovskou lidovou hudbu v podání souboru Hudba na talíři. Závěr bude patřit 28. srpna plzeňskému folklornímu souboru Jiskra 58.

Program lze najít na www.konstantinovylazne.cz/cz/volny-cas/kalendar
Léčebné lázně Konstantinovy lázně jsou jedinými lázněmi v Plzeňském kraji. Lidé se zde zotavují zejména po vážných operacích srdce a operacích velkých kloubů, tedy kyčlí, kolen a ramen. Jezdí sem rovněž klienti na relaxační pobyty. Za rok lázně evidují přibližně 70 tisíc přenocování, z toho zhruba 70 procent představují ta, které hradí klientům zdravotní pojišťovny, zbytek jsou samoplátci.
V osmi lázeňských domech mají klienti k dispozici 305 lůžek, stará se o ně přibližně stovka zaměstnanců. K dispozici je restaurace v Lázeňském domě Jirásek a kavárna v Lázeňském domě Prusík, a také Wellnescentrum s bazénem.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka