Koronavirová krize dopadá také na kolotočáře

Provozovatelé atrakcí na Plzeňsku už museli zrušit první poutě. Ti menší by mohli zkrachovat.

Jarní servisní akce AUTO CB

Klatovský provozovatel atrakcí Vlastimil Lagron skončil činnost loni v říjnu. Od té doby jeho parta nevydělala ani korunu - letos byla zrušena první krajská pouť v Úhercích a nebude ani velká plzeňská v lokalitě U Jiřího. Zpečetěn se zdá být osud květnových a asi i červnových akcí.

Kolotočáři jsou podle Klatovského deníku bez příjmu a kompenzace výdajů, které měli s přípravou. Zkontrolované atrakce vyjet nemohou. Peníze docházejí a menší provozovatele atrakcí by to mohlo položit.

Komentáře

  • Před 4 roky

    Za tento stav můžeme poděkovat hlavně těm, co vůbec nechodí k volbám, nebo těm co volili Babiše!!! Za ODS alespoň bylo nějaké dovolání, ale teď není žádné!!!

  • Před 4 roky

    TAK SI MYSLIM NEZ TENHLE CLANEK KTERY JE NAPROSTO NEZAJIMAVI PRO PANY TAM NA HORE KTERI OD NAS JEN BEROU ZDRAVOTNI SOCIALNI A DANE VUBEC NEZAJIMA!!!NEZAJIMA JE ANI I TO ZE JESTE NEZ VSTOUPILI DO VLADY MY UZ DAVNO JSME TADY BYLI A SIRILI PRO LIDI ZABAVU NA KTERE ZAPOMELI ALESPN NA CHVILKU NA SVE BOLESTI!!!! ZAJISTILI JSM JIM PERNICKY JIDLO CUKROVY KRASNE AKTRAKCE!!! A KDYZ ODCHAZELI BALI ALESPON NA TU CHVILI STASTNY!!!TAK ZE JSME MILA VLADO SOUCASTI VASI UZAVIRANI ATRAKCI OBCERSTVENI A VESKERYCH KDY JSME NIKDY VASI VLADU NEOPTEZOVALI



    AKCI KDE SE ALESPON LIDI CITILI JAKO LIDI!!!!! PROTO BYCH BYLA RADA KDYZ JEDEN Z MNOHA Z VAS BY KONKRETNE INFORMOVALI TY CO NIKDY OD VLADY NIC NECHTELI PLATILI ZDRAVOTNI SOCIALNI A DANE!!! STARALI SE JEN ABY VSE FUNGOVALO ZA VELKYCH USILI!!!NIKDY OD VLADY NIC NECHTELI A JEN RADNE CO JIM BYLO URCENO PLATILI!!!!! DOUFAM ZE MI Z VAS TECH NAHORE ODPOVITE!!! PROCHAZKOVA

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka