Kostel sv. Petra a Pavla zve na Dolanské Navalis i pouť s Jakubem Smolíkem

Přijměte pozvání do kostela sv. Petra a Pavla v Dolanech u Hlinců na následující kulturní akce:

Cílená propagace v Plzni

 •Noc kostelů, otevřený kostel nabídne v pátek 10. června 2022 od 18,00 hodin nevšední atmosféru uvnitř i v jeho okolí včetně příjemného programu.

•Svatojánskou plavbu „Dolanské Navalis“, která se uskuteční v sobotu 11. června 2022 se zahájením u kostela v 9,00 hodin. Odplouvá se v 10,30 hodin z Tábořiště Na Střelnici a Reggae baru v Liblíně a po řece Berounce se jede až ke kostelu sv. Petra a Pavla v Dolanech u Hlinců, před kterým stojí od roku 2013 socha sv. Jana Nepomuckého, patrona vodáků. Po doplutí se v podvečer koná večerní volná zábava. Uzávěrka přihlášek na plavbu je z důvodu rezervace lodí již 31. května 2022.

•již tradiční „Pouť“, která se uskuteční v kostele a jeho okolí v sobotu 2. července 2022 se zahájením od 14,00 hodin, kdy proběhne Bohoslužba slova a zahájení prodejní výstavky prací klientů Domova Zvíkovecká kytička, od 16.00 hodin odpolední program zpříjemní pouťový koncert Jakuba Smolíka, pouťové odpoledne bude obohaceno prezentací ručních výrobků ve stáncích, historických automobilů, po skončení programu následuje večerní volná zábava.

V rámci uvedených programů bude probíhat prezentace kostela po opravách v minulých letech, zajištěn je také bezbariérový přístup do kostela. Při akcích je k dispozici u kostela stánek s občerstvením.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
27.05.2022 17:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka