Kouzlo Vánoc Storm Balletu bude opět pomáhat

Kouzlo Vánoc, tradiční charitativní projet tanečního studia Storm Ballet se opět uskuteční v obvyklém předvánočním čase v Parkhotelu Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Pořádající Storm Ballet a pěvecký sbor Jéčko zvou na jedinečný večer v pondělí 12.12.2022 od 18:00.
„Jsme nadšeni, že se opět můžeme naživo potkat a navázat na řadu našich charitativních tanečních večerů,“ říká Petr Čejka, vedoucí Storm Ballet. „Je připraven opravdu nádherný program, všichni tanečníci se těší, až opět vystoupí před plzeňským publikem. V roce 2022 jsme dosáhli významných úspěchů, mimo jiné i na mezinárodní úrovni. Z prestižní světové taneční soutěže Danza Mundial 2022 – World Dance Contest přivezl juniorský tým do Plzně hned dva tituly mistra světa a dvě bronzové medaile. Obrovským překvapením pro nás bylo udělení hlavní ceny odborné poroty a Absolutního vítěze pro choreografii The Voices. A o to více se těšíme, že i tuto choreografii zatančíme právě na Kouzle Vánoc,“ doplňuje Petr Čejka.

Kouzlo Vánoc dalo vzniknout celoročnímu projetu, který pod názvem Díky dětem pomáhá sociálně a tělesně znevýhodněným dětem v Plzni. „Od roku 2018 jsme pomohli v rámci projektu částkou téměř 700.000,- Kč,“ říká Alena Kozáková, výkonná ředitelka Nadace 700 let města Plzně, garanta veřejné sbírky. Finanční pomoc směřovala například na nákup sportovních pomůcek, kompenzačních pomůcek, terapeutických pobytů apod. „Již tradičním partnerem Díky dětem je pěvecký sbor Jéčko pod vedením Jaro Smejkala. Díky těmto mladým umělcům se pro Díky dětem podařilo získat nemalé množství finančních prostředků a jsme velmi rádi, že projektu zachovávají trvalou přízeň,“ doplňuje Alena Kozáková.

Večerem provedou Veronika Farářová a Ondřej Vodný, hostem bude Tereza Mašková – Česko Slovenská SuperStar 2018.

Akce proběhne pod záštitou primátora města Plzně Mgr. Romana Zarzyckého a tradičně požehná i biskup plzeňský Mons. Tomáš Holub.

Více o akci na www.kouzlovanoc.com. Vstupenky na www.goout.net
Více o celém projektu na www.dikydetem.cz.
Transparentní účet 2801316725/2010

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 06.12.2022 17:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka