Kraj děkuje zdravotníkům velikonočními balíčky

Symbolické poděkování formou dárkových balíčků připravil Plzeňský kraj pro zdravotníky nemocnic v kraji a záchranáře výjezdových stanic.

Cílená propagace v Plzni

Do fakultní nemocnice pak kraj poslal jako poděkování velikonoční beránky.

Plzeňský kraj rozvezl dárkové balíčky se sladkostmi a kosmetikou. Dárky s poděkováním zamířily ke zdravotníkům nemocnic v  Klatovech, Rokycanech, Stodě, Domažlicích, Sušici, Horažďovicích a v Plané. V Plzni pak poděkování zamířilo do Fakultní nemocnice, Mulačovy nemocnice a nemocnice Privamed. Záchranné službě pak kraj poslal dárky a poděkování na 12 výjezdových stanovišť, která zajišťují posádky s lékařem.

„Ráda bych alespoň touto cestou poděkovala všem lékařům, sestřičkám i dalším zdravotníkům a záchranářům za jejich práci v této nelehké době. Řadu měsíců pracují na hranici svých možností a je to právě díky nim, že se situace v našem kraji zlepšuje. A za to jim patří naše velké poděkování, které jsme za náš kraj spojili i s přáním krásných Velikonoc, svátků, které jsou oslavou zrození nového života a symbolem začínajícího jara. Jaro přináší novou energii, ale i naději, že to společně zvládneme. Děkujeme vám,“ uvedla hejtmanka Plzeňského kraje Ilona Mauritzová.

Poznámka redakce: 
Užitečné odkazy na PDF ke stažení

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka