Kraj schválil dotace sportovcům

Víc než půl milionu korun si rozdělí 11 žadatelů z řad sportovců, kteří budou kraj reprezentovat na Mistrovství světa nebo Evropy v roce 2020.

Jarní servisní akce AUTO CB

Podporu tak získá například Jonáš Nedvěd na účast při Mistrovství Evropy v motokrosu, Michaela Štenglová, která kraj reprezentuje jako střelkyně a zúčastní se ME v loveckém parkúru, Jaroslav Strejc získá podporu na účast na Mistrovství světa závodů Spartan Race Triffecta 2020 nebo Alena Holubová, kterou kraj podpoří v účasti na Mistrovství světa v horské cyklistice. Celkem bude sportovcům rozděleno 503 323 korun.
(předkládá Marcela Krejsová)

Dotace na expedici, přípravu sportovců nebo běžecké závody dětí 
Rada PK schválila přidělení individuálních dotací ve výši 350 000 korun na projekty: Expedice Czech Expedition Makalu 2020, které se zúčastní plzeňský horolezec Jan Trávníček; běžecké závody dětí, podpora tréninkové a závodní činnosti pro sportovce Pavla Čiháka, podpora klubu soutěžního sportovního tance MZ Dance Team Plzeň, podpora sportovce Jonáše Forejtka při tréninkové přípravě, podpora trenérské činnosti sportovce Adama Keřlíka nebo podpora tréninkové činnosti lyžaře Marka Müllera.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka