Krajské dotace mohou získat pořadatelé táborů i úspěšní sportovci

Rada Plzeňského kraje schválila vyhlášení dotačního programu „Podpora vícedenních táborů pro děti a mládež 2017“ v celkové výši 1 milion korun.

Jarní servisní akce AUTO CB

Účelem dotačního programu „Podpora vícedenních táborů pro děti a mládež 2017“ je podpora táborů (mimo příměstských táborů) pro děti a mládež v délce minimálně sedm kalendářních dní realizovaných ve venkovských oblastech Plzeňského kraje. Cílem programu je pozitivně ovlivňovat zdravý životní styl, posílit vztah dětí a mládeže k přírodě a podporovat všestranný pozitivní osobnostní rozvoj dětí a mládeže. Sběr žádostí prostřednictvím systému eDotace se uskuteční v termínu 21. 4. až 5. 5. 2017.

Vyhlášení dotačního programu „Podpora sportovců reprezentujících Plzeňský kraj na mistrovství světa/mistrovství Evropy v roce 2017“

Členové rady schvalují vyhlášení dotačního programu „Podpora sportovců reprezentujících Plzeňský kraj na mistrovství světa/mistrovství Evropy v roce 2017“ v celkové výši 1 milion korun. Účelem dotačního programu je podpora sportujících jedinců, kteří se účastní mistrovství světa (dále jen MS) nebo mistrovství Evropy (dále jen ME). Důvodem podpory je snížení finanční náročnosti spojené s účastí na MS/ME, podpora talentovaných jedinců z Plzeňského kraje ve sportovní činnosti a zviditelnění Plzeňského kraje na MS/ME. Žadatelem mohou být fyzické osoby účastnící se MS/ME, které mají trvalý pobyt v Plzeňském kraji, nebo spolek, v němž je sportovec, který má trvalý pobyt v Plzeňském kraji, řádně registrován. Sběr žádostí prostřednictvím systému eDotace se uskuteční v termínu 21. 4. až 5. 5. 2017.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka