Krajský úřad ve čtvrtek podesáté oživí vánoční trhy

Vnitroblok a prostor před vchodem do budovy Krajského úřadu Plzeňského kraje již podesáté ožije vánočními trhy. Ve čtvrtek 30. listopadu 2023 od 14 do 16 hodin své výrobky představí studenti jedenácti krajských středních škol.

Cílená propagace v Plzni

A spolu s nimi zástupci sedmi neziskových organizací z Plzeňského kraje.

Co na trzích koupíte a ochutnáte?

Nabídka pochutin, zboží, ale i služeb bude velmi pestrá. Neziskové organizace budou nabízet tradiční výrobky jako je keramika, šátky, polštářky, plátěné tašky, ponožky, háčkované ozdoby, přírodní mýdla či svíčky. Studenti krajských škol nabídnou adventní věnce, svícny, keramiku, výrobky ze dřeva a další vánoční dekorace. Chybět samozřejmě nebudou dobroty jako cukroví, perníčky, věnečky či palačinky. Na své si ale přijdou i ti, kteří si nepotrpí na sladkosti. A na zahřátí bude na výběr několik teplých nápojů.

Ani tentokrát nebudou návštěvníci trhů ochuzeni o zkrášlení či úpravu účesu od kosmetiček a kadeřnic z domažlického učiliště.

Kraj pořádáním trhů dává prostor studentům středních škol ukázat, co dovedou. To je pak přínosem pro rodiče dalších potenciálních studentů, žáků končících základní školu, kteří mohou právě na trzích otestovat výsledky práce pekařů, cukrářů i dalších řemeslných oborů.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka