Kurzy naučí seniory pracovat s chytrým telefonem nebo upravovat fotky

Počítačové kurzy pro seniory se v Plzni po vynucené přestávce opět otevírají.

Cílená propagace v Plzni

V roce 2022 je v nabídce pět typů kurzů zaměřených na práci na počítači pro začátečníky a pro mírně pokročilé, úpravu digitálních fotografií pro začátečníky a pro mírně pokročilé, základy práce s multimédii, přenos dat a práci se smartphonem.

Kurzy budou zahájeny na konci února. Výuka probíhá ve všední den odpoledne dle zvolené úrovně a druhu kurzu. Cena za pět lekcí (celkem 15 vyučovacích hodin) je standardně 800 korun. Senioři s trvalým pobytem na území městského obvodu Plzeň 3 hradí pouze polovinu, zbytek doplácí úřad.

„Spolupráce centrálního obvodu a Střední školy informatiky a finančních služeb v Plzni na Klatovské třídě byla navázána již v roce 2012. Díky výborné kooperaci už z výuky počítačových kurzů vyšly stovky spokojených absolventů, a někteří z nich dokonce pokračovali v dalších úrovních,“ říká místostarosta centrálního plzeňského obvodu Stanislav Šec.

Senioři, kteří mají zájem o účast v kurzu nebo chtějí bližší informace, mohou kontaktovat paní Zdeňku Markovou na tel. 378 036 458.

Do kurzů se mohou přihlásit i zájemci s bydlištěm mimo centrální obvod, ti však musí uhradit plnou cenu kurzovného. Tito zájemci mohou kontaktovat paní Herianovou (SŠIFS) na tel. 377 477 507.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.01.2022 14:07



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka