Kvůli zpomalovacímu prahu na sebe na Čachrovsku muži mířili pistolí

Slovní rozepře mezi zúčastněnými vyústila v nebezpečné vyhrožování.

Cílená propagace v Plzni

V pondělí 9. listopadu letošního roku, k domu na Čachrovsku přivezl řidič s vozidlem svého kamaráda. Kolem dvacáté hodiny spolujezdec, kterým byl osmačtyřicetiletý muž z Kolinecka, vystoupil z vozidla, vzal do rukou dovezený krumpáč a začal vykopávat zabudovaný zpomalovací práh na místní komunikaci.

Na místo přišel zde pobývající třicetiletý muž, kdy mezi muži začala slovní rozepře. Po chvilce se dostavil i majitel domu, který držel v ruce legálně drženou střelnou zbraň, se kterou na muže namířil s tím, aby svého konání zanechal. Osmačtyřicetiletý muž vyjmul svoji nelegálně drženou zbraň a taktéž namířil na majitele s výhrůžkou újmy na zdraví.

Následně došlo mezi muži ke vzájemnému fyzickému napadení a na místo byli přivoláni policisté.

Muž, který chtěl odstranit uvedený práh, se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 2,25 promile alkoholu. Za doprovodu policistů byl podezřelý muž převezen do policejní cely. V úterý policisté prováděli další neodkladné úkony, po kterých byl muž propuštěn.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a nedovolené ozbrojování.

Policie dále prověřuje okolnosti případu


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 12.11.2020 07:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka