Lagom Pharmatech s.r.o. garantuje certifikovanou kvalitu ve výrobě a distribuci konopí pro léčebné použití v ČR

Lagom Pharmatech s.r.o. se řadí mezi průkopníky v oblasti konopí pro léčebné použití v České Republice. S dlouholetým výzkumem a vášnivým přístupem k inovacím se stala jedním z předních dodavatelů kvalitního konopí pro léčebné použití, které pomáhá lidem při různých zdravotních obtížích.

Cílená propagace v Plzni

Firma Lagom Pharmatech s.r.o. je certifikovaným výrobcem a garantem kvality při výrobě léčivých látek a držitelem licence pro pěstování rostlin konopí pro léčebné použití, schválené Státním ústavem pro kontrolu léčiv (SÚKL). Výroba probíhá v moderních čistých prostorách v Plzeňském kraji.

Certifikovaný výrobce konopí pro léčebné použití

Konopí pro léčebné použití může mít řadu pozitivních vlivů na zdraví. Jedním z klíčových faktorů je jeho schopnost snižovat záněty v těle, což je spojeno s mnoha chronickými onemocněními. Kanabinoidy mohou pomoci při regulaci spánku, zlepšování nálady a snižování stresu.

Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. si je vědoma možné léčebné síly konopí a věnuje se výzkumu a vývoji kvalitního konopí určeného pro zdravotnictví, aby výsledné produkty mohly přinést úlevu pacientům trpícím různými onemocněními. Společnost také aktivně spolupracuje s lékaři a odborníky, aby zajistila správné využití jejich produktů pro optimální zdravotní výsledky.

Cílem společnosti Lagom Pharmatech s.r.o. jsou bezpečné a účinné léčivé látky

Posláním společnosti Lagom Pharmatech s.r.o. je přinášet naději na zlepšení kvality života prostřednictvím konopí pro léčebné použití . S důrazem na výzkum, vývoj a spolupráci s odborníky se Lagom Pharmatech s.r.o. stává klíčovým hráčem v oblasti produkce konopí pro léčebné použití v České republice.

Cílem společnosti je poskytovat bezpečné a účinné léčivé látky s minimálními vedlejšími účinky. Lagom Pharmatech spolupracuje s výzkumnými institucemi po celém světě a používá nejmodernější technologie pro pěstování a zpracování konopí.

Lagom Pharmatech s.r.o.

Web: www.lagompharmatech.com

Telefon: +420 374 446 074
E-mail
: info@lagompharmatech.com
Facebook
: Lagom Pharmatech
LinkedIn
: LagomPharmatech

Zdroj fotografie: www.lagompharmatech.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
09.02.2024 11:51



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka