Legendární Hospoda Na Spilce v Prazdroji zve na Silvestra!

Jak jinak ukončit letošní rok než pořádnou silvestrovskou oslavou v autentickém pivovarském prostředí! V Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji začne moderovaný zábavný program 31. prosince v 19.30 úvodním welcome drinkem.

Cílená propagace v Plzni

Po celý večer bude k dispozici občerstvení formou rautu, k přímé konzumaci budou určeny také ceny pro výherce atraktivních soutěží, o hudební doprovod se postará kapela Orion. Silvestrovský program poběží v levé části, další prostory Hospody na Spilce budou otevřeny v běžném provozu.

Letos třicetiletá Hospoda Na Spilce, jedna z největších hospod v České republice, se návštěvníkům v létě otevřela po více než dvou letech. Podnik, který byl dlouhá léta oblíbeným cílem nejen návštěvníků pivovaru Plzeňský Prazdroj, na jehož nádvoří sídlí, prošel výraznou obměnou. A to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu. Zdejší kuchyně je unikátní spojením „pivo a jídlo“.

Zakoupení vstupenek na Silvestr Na Spilce je možné online nebo přímo na místě v Hospodě Na Spilce. https://tickets.prazdroj.cz/silvestr-na-spilce. Cena na osobu 1 950 Kč.

Aktuální informace na www.naspilce.cz a na FB https://www.facebook.com/naspilce

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
23.12.2022 17:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka