Letní příprava začíná, viktoriány čeká osm zápasů

Tým trenéra Pavla Vrby zahajuje letní přípravu na sezonu 2017/2018.

Cílená propagace v Plzni

Po dovolené se Viktoria i s novými posilami a hráči z mládežnických celků bude připravovat v Luční ulici a absolvuje i tradiční soustředění v Rakousku, kde sehraje hned tři přípravné duely.
Hned v pátek čekají hráče náročné funkční testy, které mají za úkol prověřit připravenost hráčů před novou sezonou. Následovat budou téměř každý den dvoufázové tréninky. Přípravu zpestří osm utkání, z nichž tři se odehrají na rakouském soustředění.

První zápas je na programu 21. června, kdy bude hrát Viktoria na hřišti divizních Rokycan, o tři dny později ji čeká utkání na Petříně. V Luční ulici se diváci budou moci přijít podívat na zápasy s Ústím nad Labem (28. června), se Sokolovem (1. července), jehož trenérský štáb posílil před několika dny Pavel Horváth, a s Českými Budějovicemi (5. července).

Po zápase s Budějovicemi odjedou viktoriáni do rakouského Westendorfu. Na tradičním desetidenním letním soustředění se střetnou s německým Fürthem, druholigovým anglickým Wolverhamptonem a účastníkem Premier League Watfordem.

Do přípravy se kromě tří nových posil Diega Živuliče, Daniela Koláře a Jakuba Řezníčka zapojí také čtveřice mládežníků (Filip Vacovský, Matyáš Šampalík, Jonáš Vais a Lukáš Pfeifer) a navrátilci z hostování Miloš Kratochvíl s Janem Suchanem.

Pozdější start přípravy čeká Patrika Hrošovského, Tomáše Hořavu, Jana Kopice a Michaela Krmenčíka, kteří si plnili reprezentační povinnosti. Rovněž se to týká i účastníků evropského šampionátu do 21 let – Martina Chriena s Alešem Matějů.

Na začátku přípravy Viktorie se neobjeví ani záložník Michal Hlavatý, který bude hostovat v Sokolově.

Drobný operační zákrok má za sebou gólman Matúš Kozáčik, nyní se věnuje rehabilitaci a individuálnímu tréninku, brzy by se měl rovněž připojit k týmu.

Příchody: Diego Živulič (Zlín), Daniel Kolář (bez angažmá), Jakub Řezníček (Brno), Jan Suchan (návrat z hostování v Příbrami), Miloš Kratochvíl (návrat z hostování v Senici).
Odchody:
Jakub Hromada (konec hostování ze Sampdorie Janov), Michal Hlavatý (hostování do Sokolova).

Kádr Viktorie Plzeň pro letní přípravu 2017/2018
Brankáři: Matúš Kozáčik, Petr Bolek, Dominik Sváček, Matyáš Šampalík.
Obránci: Jan Baránek, Filip Vacovský, Tomáš Hájek, Lukáš Hejda, Roman Hubník, Erik Janža, David Limberský, Aleš Matějů, Radim Řezník.
Záložníci: Tomáš Hořava, Patrik Hrošovský, Jonáš Vais, Lukáš Pfeifer, Martin Chrien, Andreas Ivanschitz, Daniel Kolář, Jan Kopic, Jan Kovařík, Miloš Kratochvíl, Milan Petržela, Václav Pilař, Jan Suchan, Martin Zeman, Diego Živulič.
Útočníci: Michael Krmenčík, Jakub Řezníček, Marek Bakoš, Tomáš Poznar.

foto: fcv

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka