Letní program na Mouřenci ukončí v neděli česko-německá mše

Letní program v šumavském kostele sv. Mořice na Mouřenci do Annína, Mouřenecké léto 2020, dospěl ke svému závěru, chcete-li vrcholu.

Cílená propagace v Plzni

Tím už tradičně bývá česko-německá poutní mše svatá. Letos bude v neděli 20. září od 14 hodin. Mši bude sloužit mouřenecký farář P. Jenda Kulhánek. Na varhany bude hrát paní Miroslava Hosnedlová.

A teď další důležitá informace. "Epidemiologická situace se vyvíjí... epidemie koronaviru je tu stále. Stejně jako v květnu budeme i tentokrát mši přenášet ŽIVE přes internet. A to pro ty, kteří se na Mouřenec z jakéhokoli důvodu nedostanou. Zejména pak pro naše přátele v Německu, Rakousku nebo Švýcarsku, kteří k nám kvůli koronaviru nebo kvůli svému vysokému věku a jiným překážkám nepřijedou. Mše bude k vidění na adrese: www.farnostsusice.cz/…ive," říká za organizátory Lukáš Milota.

O den dříve, tedy v sobotu 19. září ve 14 hodin, bude v nedalekých Vatěticích též poutní mše svatá k Panně Marii Bolestné.

Nadále také Mouřenec zve na pravidelné komentované prohlídky, a to každou sobotu v 11 hodin. "Při prohlídkách i bohoslužbě budeme postupovat v souladu s platnými pravidly, která mají zamezit šíření koronaviru. Ctíme pravidlo 3R - používejte Roušky, desinfikujte Ruce a dodržujte Rozestupy," dodává Milota.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
18.09.2020 12:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka