Lidé pomáhají plzeňskému útulku, pokladnička byla plná

Radní pro oblast bezpečnosti Martin Zrzavecký se vydal do Útulku pro zvířata v nouzi.

Cílená propagace v Plzni

Za jeho přítomnosti a přítomnosti vedoucího Útulku pro zvířata v nouzi Petra Kokošky a zástupkyně obecního úřadu byla otevřena zřízená sbírková pokladnička v plzeňském útulku, kam mohli lidé přispět formou finančních prostředků v rámci městem vyhlášené veřejné sbírky na podporu zvířat žijících v tomto zařízení.

Veřejná sbírka na pomoc zvířatům, jejíž uspořádání schválila Rada města Plzně, byla zahájena v prosinci roku 2018 a probíhá po dobu neurčitou.

Vybrané peníze v letošním roce pomohou jako v minulosti k zajištění nadstandardních podmínek pro odložené psy a kočky. „Chtěl bych poděkovat vše dárcům, kteří přispěli na opuštěná zvířata v našem útulku. Vybrané finance poslouží výhradně k zajištění péče o zvířata v tomto zařízení, tedy k nákupu krmiva, steliva, dek, obojků a košíků nebo také k úhradě desinfekčních prostředků, léků pro nemocná zvířata, veterinárních úkonů a podobně. V pokladničce umístěné v prostorách plzeňského útulku se v loňském roce nashromáždila díky občanům neuvěřitelná částka 163 tisíc korun, na bankovní účet zaslali podporovatelé dalších 92 tisíc korun,“ uvedl radní pro oblast bezpečnosti Martin Zrzavecký.
V rámci veřejné sbírky zaslali letos dárci na sbírkový účet 90 642 korun a do pokladničky vložili finanční prostředky v částce 157 817 korun, za to jim patří velké poděkování.

Veřejná sbírka na pomoc zvířat nadále pokračuje a lidé mohou finanční prostředky stále posílat také na bankovní účet nebo dávat přímo do pokladničky v prostorách Útulku pro zvířata v nouzi v Daimlerově ulici 1219, Plzeň – Borská pole. Číslo účtu veřejné sbírky je 115-8443260297/0100.

foto: mp plzeň

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka