Listopadová Beseda: Terapie sdílením i Lov na losa

V listopadu se bude v Měšťanské besedě hojně diskutovat, kromě pravidelných cestovatelských přednášek čeká návštěvníky naživo 1. listopadu politický podcast „Kecy& politika“.

Cílená propagace v Plzni

Debatovat se bude taky s Ester Geislerovou a terapeutem Honzou Vojtkem o vztazích. Jejich Terapie sdílením LIVE proběhne 14. listopadu.

Do Besedy zavítá 7. listopadu Marek Daniel a Saša Rašilov, kteří hrají v komedii s nádechem hororu Lov na losa.

V polovině měsíce (20. 11.) zavítá do Besedy Dan Bárta se svou kapelou Illustratosphere, se kterou aktuálně představuje dlouho očekávané páté řadové album Kráska a zvířený prach. 

V programu jsou pravidelné  nedělní pohádky pro děti a  Kino Beseda má též pestrou skladbu filmů vč. novinky  Il Boemo, dokumentu o  lezecké ikoně dneška,  Adamu Onrovi, či předpremiéru nové marvelovky  Black Panther – Wakanda nechť žije.

HUDBA


https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=hudba

1.11. 202219:00 Devítka
Devítkaje folková skupina složená ze zkušených muzikantů, kteří hrají původní repertoár melodických písniček, nad jejichž texty se dá (ale nemusí) přemýšlet. Vydala sedm alb, nejnovější se jmenuje Duše v peří. Za pozornost stojí i výběr toho nejlepšího z repertoáru Devítky s názvem “Tři tvoří společnost”.

2.11. 202219:00 Petr Špaček Band
Petr Špaček minulé září naplno odstartoval sólovou dráhu vyprodaným pražským Rudolfinem a od té doby se prakticky se svojí novou kapelou nezastavil. Petr vystudoval violoncello v Bostonu, v USA, vyhrál rozhlasovou soutěž Českého rozhlasu a jako sólista koncertoval už téměř se všemi českými orchestry. Na tomto koncertě však nebude vystupovat jako hráč pouze klasické hudby. Můžete se především těšit na písně jako jsou Bohemian Rhapsody, Shallow, Viva la Vida, Don’t Stop Me Now, Way You LookTonight, Love Grows, Hotel Ritz, Anděl Páně – Modlitba a mnohodalších. Buďte u toho!

20.11. 202219:00 Dan Bárta & Illustratosphere: Zvířený prach tour
Dan Bárta, jedenáctinásobný držitel Ceny Anděl v kategoriích Zpěvák roku a Zpěvák čtvrtstoletí, se zapsal v devadesátých letech do širokého povědomí s kapelou Alice a účinkováním v muzikálu Jesus Christ Superstar. Stal se také neodmyslitelnou součástí kapely J.A.R. V roce 2000 překvapil fanoušky s vlastní skupinou Illustratosphere, se kterou aktuálně představuje dlouho očekávané páté řadové album Kráska a zvířený prach.

21.11. 202219:30 Šfefan Margita: Na správné cestě
Štefan Margita, operní pěvec, tenor se z operního světa poprvé vydá dosvěta šansonu! Pro svoje fanoušky si tentokrát připravil více než hodinový koncert plný zcela nových písní, které pro něj napsal zpěvák a skladatel Michal Kindl. S Michalem jsme užs polečně vystupovali minulý rok na mém turné.

23.11. 202219:00 Vojta „Kiďák“  Tomáško: 75 let
Velký narozeninový koncert Vojty Tomáška známého pod přezdívkou „Kiďák“.

Uslyšíte program plný veselých i vážných písniček o lásce, přátelství, přírodě, víře i naději v lepší svět a také spoustu hostů:
Nezmaři, stálice folkové hudební scény v Česku Míša Leicht z bluegrassové kapely Cop
Groovey aka Adam Kubát a Pavel Křivák, hudební duo inspirované nejenom Simonem a Garfunkelem

DIVADLO

https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=divadlo

7.11. 202219:00 Lov na losa

Eliška s Kamilem se právě nastěhovali do svého prvního bytu a plánují svatbu. Návštěvu Eliščiných rodičů, během které je chce Kamil požádat o ruku jejich dcery, však zkomplikuje nezvaný host, ze kterého se vyklube bývalý Eliščin milenec…

Situační komedie s prvky hororu diváka v žádném případě nešetří. Servíruje mu nekonečnou nálož emocí od smíchu přes hrůzu až po vzrušení.


13.11. 2022 19:00 Můj báječný rozvod

Laskavá komedie věnovaná všem, kteří ne vlastní vinou zůstali sami. Příběh ženy středních let, kterou právě opustil manžel a která se po desetiletích v roli manželky a matky začíná učit žít sama, sklízí úspěchy na mnoha světových scénách. Všech patnáct postav vytváří Eliška Balzerová – hlavní hrdinku Angelu Kennedyovou Lipskou, jejího manžele Maxe, jeho mexickou milenku, prodavače v sex shopu a další.


PŘEDNÁŠKY


https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=prednasky

1.11. 2022 19:00 Kecy & politika: Bohumil Pečinka a Petros Michopulos LIVE

Kecy a politika je podcast šéfkomentátora Reflexu Bohumila Pečinky a Petrose Michopulose, muže, který se čtvrtstoletí zabývá marketingem a politikou. Současná politika pohledem dvou rozdílných osobností, kteří se nebojí říct své názory. Nekorektní podcast, v němž se věci zasazují do kontextu a přísně se tu oddělují prázdné kecy od skutečné politiky.


8.11. 2022 19:00 Antarktida – nejlepší cesta mého života

Přednáší Vladimír Váchal

Těžko se popisuje pocit, kdy stojíte na palubě expediční lodi, která míří na Antarktidu. Stojíte, v ruce máte hrnek horkého kakaa, upíjíte a sledujete obří ledové kry, kterým se Vaše loď elegantně vyhýbá. Pozorujete to nádherné přírodní divadlo a těšíte se, že za necelou hodiny budete navlékat kombinézu a velké těžké boty. Vystoupíte z lodi a uděláte několik prvních kroků po pevnině.


14.11. 2022 20:00 Terapie sdílením LIVE

Přednáška o vztazích s Ester Geislerovou a Honzou Vojtkem.


Do našich vztahů vstoupily mobilní telefony a messengery. Současné vztahy a komunikace tak prochází turbulencí, na kterou se učíme za pochodu reagovat. Jsme v tom všichni a chceme se o tom bavit a zkusit tomu porozumět.

Přijďte sdílet a zažijte humorem a informacemi nabitý večer!


21.11. 2022 19:00 Ladislav Zibura: Prázdniny v Česku

Po světě už se Ladislav narajzoval dost, a tak zatoužil po tom důvěrně poznat svou vlast. Vydejte se s ním na dvouměsíční prázdninovou jízdu po českých luzích a hájích. Podíváte se do oblastí známých i neznámých – od jihočeských rybníků přes uhelné pánve až po opuštěné pohraničí. Zasmějete se nad příběhy svérázných lidí, dozvíte se, v čem jsme nejlepší na světě, a vyslechnete si zapomenuté zajímavosti z naší historie. Tak přisedněte do roztomilého bílého autíčka, dobře se bavte a pevně připoutejte! Váš řidič je začátečník.

22.11. 2022 19:00 Jihoafrická republika – brána do Afriky

Přednáší Tomáš Hájek, průvodce CK Periscope Skandinávie

Stádo buvolů se zlověstně upřenými pohledy, elegantní žirafa odpočívající ve stínu africké buše, slon střihající ušima ,pštros s pštrosicí a pštrosáčaty… Jihoafrická republika je rájem pro milovníky divokých zvířat ve svém přirozeném prostředí, ale také zemí úžasných přírodních krás a neuvěřitelně rozmanité krajiny. Zastavíme se v oblasti Dračích hor nebo na jihu země podél pobřežní silnice Garden Route, ve vinařské oblasti kolem Stellenbosche nebo na Střelkovém mysu a mysu Dobré naděje. Při cestování vás však možná čekají také nevlídné pohledy na okrajích měst, i více než 20 let po pádu apartheidu a proklamací o „duhovém národu“ tu mnohdy panují oddělené světy bílých a černých. Ale jen černobílá Jihoafrická republika rozhodně není! Právě naopak! Jihoafrická republika je neuvěřitelnou mozaikou barev, vjemů a zážitků, které se pevně usadí v mysli každého, kdo rád cestuje a poznává život v jiných částech světa. Do Jihoafrické republiky vás pozve Tomáš Hájek.


29.11. 2022 19:00 Austrálie – malý kontinent plný velkých překvapení

Přednáší Marek Kovář

Vydejme se na 12 000 km dlouhý okruh nejmenším a zároveň nejsušším kontinentem, kde vzdálenosti mezi jednotlivými místy jsou mnohem větší, než byste mohli být zvyklí z jiných zemí. Austrálie ,země psů dingo, klokanů, koal, wombatů, ježur, tasmánského čerta, eukalyptu, didgeridoo a bumerangů nabízí fascinující přírodní scenérie, atraktivní podmořský svět a zcela odlišný životní styl protinožců.


AKCE PRO DĚTI


https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=pro-deti


5.11. 202210:00 Fidlík a Violenka: Muzíček

Populární písničky z televizní série TV Pro Děti. Fidlík s Violenkou utíkají z bájné krajiny Tóniny, před zlým Tritonem. A kdo jim pomůže? No přeci Teta Květa, která je tak trochu popleta. V kouzelném domečku Muzíčku si společně s našimi hrdiny zazpíváte originální hity jako Bědovala Žába, Mlsný Méďa, Hurá je tu Mikuláš a spousty dalších. Kouzelný svět Fidlíka a Violenky čeká jen na Vás.


6.11. 2022 14:30 / 16:00 O nezbedné víle

Víla Zvoněnka nechce tančit a muzikantům zničí jejich inštrumenty.Tatínek skřítek se moc zlobí – a zlobí se i krásný noční motýl, protože ji nemůže vzít do kola. Zvoněnka nakonec začne trénovat, opraví hudebníkům nástroje a je z ní taková tanečnice, že se do ní motýl Kristián zamiluje.


6.11. 2022 15:00 Šoumen krokodýl / Kino Beseda

Když se rodina Primmů přestěhuje do New Yorku, jejich syn Josh se snaží zvyknout si na novou školu i přátele. Vše se změní od okamžiku, kdy Josh objeví Lylea – zpívajícího krokodýla, který miluje koupele, kaviár a dobrou hudbu – v podkroví jejich nového domova. Chlapec a krokodýl se velmi rychle zpřátelí, když ale Lyleovu existenci začne ohrožovat zlý soused pan Grumps, Primmovi se musí spojit s Lyleovým charismatickým majitelem Hectorem P.Valentim, aby ukázali světu, že rodina může vzniknout na nejneočekávanějších místech, a že na velkém zpívajícím krokodýlovi s ještě větší osobností není nic špatného.


13.11. 2022 14:30 / 16:00 Kocour Modroočko

Příběh malého kocourka, který se na své cestě k dospělosti potkává nejen s dalšími kocourky a kočkami (Bělovous Zrzunda, Kočka Zelenoočka, Žluťák), ale i s jinými zvířátky (Pes Fousek, Králík Bílé Pírko, Křeček či Krtek), z nichž každé představuje jiný, vlastně lidský charakter. K pohádce neodmyslitelně patří i písně Marka Ebena, které jsou dnes už trvalou součástí pomyslného dětského zpěvníku.

23.11. 2022 14:30 / 16:00 Princezna se zlatou hvězdou na čele

Jistě všem dobře známá pohádka o princezně Ladě, která se před zlým králem ukryla v kuchyni sousedního království. Pohádka byla napsána tak, aby pobavila jak děti, tak i jejich dospělý doprovod.


20.11. 2022 14:30 / 16:00 O Palečkovi

Hercina klasickém pohádkovém příběhu dětem citlivě ukazují, jakpevné je pouto mezi rodiči a dítětem. V pohádce pro dva herce jevyužito kombinace živého herce a loutek.


20.11. 2022 15:00 Princezna zakletá v čase 2/ Kino Beseda

Mladá alchymistka Amélie (Eliška Křenková) získává zakázanou kouzelnou moc: dokáže částečně ovlivňovat tok času. Zneužívání nových schopností ji však rozštěpí v čase a Amélie ze současnosti se tak setkává s Amélií z minulosti, která ji od té chvíle provází na každém kroku. Z dávno zapomenutých temnot času navíc povstává nová hrozba, alchymista nazývaný Pán run (Ján Jackuliak), jenž touží získat vládu nad veškerou magií v Oberonu. Aby se mu to podařilo, musí Amélii připravit o vládu nad časem.


27.11. 2022 14:30 / 16:00 O Sněhurce a sedmi trpaslících

Klasická činoherní pohádka o princezně Sněhurce, sedmi trpaslících, zlé královně a krásném princi.

Partnerem dětských představení je společnost SWIETELSKY stavební s.r.o.


KINO BESEDA


https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=kino

2.11. 2022 19:30 Válečnice
Snímek Válečnice vypráví pozoruhodný příběh Agojie, ženských bojovnic, které v devatenáctém století chránily Dahomejské království v Africe se zdatností a odhodlaností, kterým se nikdo nedokázal vyrovnat. Film, který se inspiruje skutečnými událostmi, sleduje emocionální a pozoruhodné úsilí generálky Nansici (oscarová Viola Davis), která cvičí novou generaci rekrutek a připravuje je na střet s nepřítelem, který je odhodlaný zlikvidovat jejich životní a kulturní hodnoty. A to jsou věci, za které je zkrátka nutné bojovat.

3.11. 202219:30 Il Boemo
21. 11. 2022

Historický velkofilm je inspirovaný skutečným příběhem jednoho z nejvyhledávanějších hudebních skladatelů druhé poloviny 18.století – Josefa Myslivečka. Zavede diváka do slunné Itálie, kde Mysliveček žil, tvořil, stal se legendou, ale také zemřel v zapomnění.

6.11. 2022 15:00 Šoumen krokodýl/ Kino Beseda

Když se rodina Primmů přestěhuje do New Yorku, jejich syn Josh se snaží zvyknout si na novou školu i přátele. Vše se změní od okamžiku, kdy Josh objeví Lylea – zpívajícího krokodýla, který miluje koupele, kaviár a dobrou hudbu – v podkroví jejich nového domova. Chlapec a krokodýl se velmi rychle zpřátelí, když ale Lyleovu existenci začne ohrožovat zlý soused pan Grumps, Primmovi se musí spojit s Lyleovým charismatickým majitelem Hectorem P.Valentim, aby ukázali světu, že rodina může vzniknout na nejneočekávanějších místech, a že na velkém zpívajícím krokodýlovi s ještě větší osobností není nic špatného.


6.11. 2022 17:30 Hádkovi

Když se sejde rodina, je to vždycky radost. Dva bratři se svými ženami se potkávají v bytě svého dědy, který je v nemocnici a už to s ním vůbec nevypadá dobře. Bráchové jsou každý úplně jiný, ale mají se svým způsobem rádi. Zato jejich manželky se nemohou vystát a vzájemné pomlouvání je pro ně nezbytnou součástí života. Společně se musí domluvit na dědictví po dědečkovi, ale na schůzku dorazí i táta obou bratrů s důležitou novinkou. Dědeček se cítí dobře a chce s nimi se všemi jet k moři, aby ho jednou v životě viděl. Mají se tedy o čem bavit, ale naráží na jeden neřešitelný problém. Nikdy se neshodnou a pokaždé skončí tím, že se pohádají. Jmenují se Hádkovi.

Na projekci lze uplatnit zvýhodněnou cenu pro seniory nad 65 let: 100Kč. Slevu lze koupit online.


7.11. 2022 19:30 Můj otec, kníže
Dokumentární film, který zaznamenává neobvykle otevřené rozhovory Lily Schwarzenberg se svým otcem Karlem Schwarzenbergem. KancléřVáclava Havla, bývalý ministr zahraničí a výrazná postava veřejného života po listopadu 1989 otevírá v rozhovoru otce a dcery řadu osobních kontroverzních témat a v diskuzích se vydávají napříč rodinnou historií a historií 20. století vůbec.

Film byl s velkou pozorností promítnut i na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.


9.11. 2022 19:00 Black Panther – Wakanda nechť žije
Předpremiéra filmu.

Královna Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (WinstonDuke), Okoye (Danai Gurira) a Dora Milaje (Ivy Haralson) bojují o ochranu svého národa před zasahujícími světovými mocnostmi poté, co se rozšířily zprávy o smrti krále T’Chally. Zatímco se obyvatelé Wakandy snaží přijmout svou další kapitolu, hrdinové se musí spojit a s pomocí Nakii (Lupita Nyong’o) a Everetta Rosse (Martin Freeman) vytvořit nový svět pro království Wakanda.


10.11. 2022 19:30 Já, hrobař

Saša, vyhořelý pětatřicátník, pracuje na hřbitově a nemá rád lidi. Problém je, že s nimi musí komunikovat. V práci jen těžce přemáhá svůj sarkasmus a jeho osobní život je tragédie. Na hřbitov se mu navíc nalepila banda šílených mafiánů. Černá komedie Já, Hrobař sleduje život muže, který se snaží v absurditě dní a uprostřed nebožtíků znovu najít cestu k lidem.


14.11. 202219:30Kde zpívají raci
Úchvatný,tajemný příběh podle úspěšného knižního románu Kde zpívajíraci vypráví o Kye, opuštěné dívce, která až do dospělostivyrůstala sama v nebezpečných mokřinách Severní Karoliny. Celéroky se šířily po Barkley Cove historky o „dívce z mokřin“,které izolovaly strohou a odmítavou Kyu od místní komunity. Kdyžse v Kyině životě objeví dva přitažliví mladíci z města,začne se novému, neznámému světu otevírat.


16.11. 2022 19:30 Hranice lásky
Hana (Hana Vagnerová) začíná cítit, že její vztah s Petrem (Matyáš Řezníček) se pohybuje v příliš zajetých kolejích. Rozhodne se ho tedy osvěžit a začne s Petrem sdílet své erotické představy a tajné sny. Od vyprávění je pak už jen krůček k činům. Ke zkoumání vlastní intimity, k zážitkům s jinými partnery a ke stále intenzivnějšímu hledání hranic, za které se dá v láscea sexu zajít. Experiment se svobodou se však může snadno vymknout z rukou.


17.11. 2022 19:30 Adam Ondra – Posunout hranice

Celovečerní dokument o lezecké ikoně dneška. Adam Ondra začal s lezením ve stejném věku, ve kterém se naučil chodit, a od té doby již nepřestal. Sbírá medaile, rekordy a posouvá hranice toho, co je v lezení ještě možné. Tvůrci filmu doprovázeli Adama Ondru celé 3 roky nejen na lezeckých závodech, při lezení v přírodě na skalách nebo při náročném tréninku, ale točili s ním i doma, při společných chvílích s rodiči, a především s přítelkyní Ivou. Iva se během natáčení stala nejen Adamovou ženou, ale také velmi důležitou postavou našeho filmu, která je Adamovi velkou oporou, přestože její role není vždy snadná.


20.11. 2022 15:00 Princezna zakletá v čase 2/ Kino Beseda

Mladá alchymistka Amélie (Eliška Křenková) získává zakázanou kouzelnou moc: dokáže částečně ovlivňovat tok času. Zneužívání nových schopností ji však rozštěpí v čase a Amélie ze současnosti se tak setkává s Amélií z minulosti, která ji od té chvíle provází na každém kroku. Z dávno zapomenutých temnot času navíc povstává nová hrozba, alchymista nazývaný Pán run (Ján Jackuliak), jenž touží získat vládu nad veškerou magií v Oberonu. Aby se mu to podařilo, musí Amélii připravit o vládu nad časem.


20.11. 2022 17:30 Jan Žižka
Film Jan Žižka vypráví o zrodu nejslavnějšího vojevůdce českých zemí.


Na konci 14. století jsou Země Koruny české zmítány tyranií a násilím. Jan Žižka a skupina jeho žoldnéřů jsou najati na ochranu králova zástupce. Jan prokáže skvělé strategické a bojové schopnosti. Následně je pověřen službou pro samotného krále, Václava IV. Zemi ale ve skutečnosti ovládá Jindřich z Rožmberka, nejbohatší velmož království. Jan dostává další delikátní úkol: unést Rožmberkovu snoubenku Kateřinu. Tím se nevyhnutelně zaplétá do vysoké politiky. Od té chvíle nemá na vybranou. Musí bojovat. Janovy žoldácké hodnoty se otřásají v základech. Vášeň, vina, chtíč i pomsta se stávají hnací silou jeho boje za spravedlnost a rovnoprávnost obyčejného lidu. V této době se z nájemného žoldnéře stává legenda. Rodí se vojevůdce, který bude bojovat za vše, v co věří.

Naprojekci lze uplatnit zvýhodněnou cenu pro seniory nad 65 let: 100 Kč. Slevu lze koupit online.


23.11. 2022 19:30 PSH Nekonečný příběh
Českou hudební legendu Peneři strýčka Homeboye neboli PSH zná v České republice snad každý. Jací jsou ale ve skutečnosti dnes už kluci na prahu středního věku Orion, Vladimir 518 a Mike Trafik? Vznik přelomového alba „Repertoár“, dodnes považovaného za milník českého rapu a jednu z nejlepších desek vůbec, posun kelektronice nebo testování maximálních možností hudebního showbyznysu i sebe sama – to je základ filmu o kapele PSH. Ta si fanoušky získala autenticitou, vtipem i tvrdou prací a stále se drží na vrcholu díky lásce k hudbě a nerozlučnému přátelství. Nejznámější čeští rappeři se v překvapivě otevřeném a velmi osobním dokumentu se spoustou dosud nepublikovaných záběrů a soukromých archivů nebojí jít na dřeň a být stejně upřímní jako jejich hudba. Zdá se, že příběh PSH jen tak neskončí.


24.11. 2022 19:30 Hodně štěstí, pane Veliký
Nancy (Emma Thompson) za celý svůj život spala jen s vlastním mužem, který navíc v posteli nestál za nic. Když zůstane sama, uvědomí si, že vlastně vůbec netuší, co je dobrý sex. Namísto čtení ženských časopisů a studování odborné literatury se rozhodne pro podstatně rychlejší a jednodušší formu vzdělávání v tomto oboru a objedná si služby zkušeného profesionála. Jenže přesvědčit samu sebe je ta nejtěžší věc na světě, a proto první setkání s panem Velikým v hotelovém pokoji dopadne trochu jinak, než Nancy očekávala. Přesto je jasné, že chce tohoto neskutečně přitažlivého mladého muže vidět znovu, protože si u něj začíná věřit a přestává pochybovat o svých touhách a pocitech.

Na projekci lze uplatnit zvýhodněnou cenu pro seniory nad 65 let: 100 Kč. Slevu lze koupit online.


28.11. 2022 19:30 Trojúhelník smutku

Vítězný film festivalu v Cannes a nejvtipnější film roku.


Model Carl a jeho partnerka influencerka Yaya jsou pozváni na luxusní výletní plavbu. Společnost jim zde dělá opravdu vybraná smetánka. Je tu starý mládenec hledající životní lásku, výstřední ruský obchodník (Zlatko Buric) a celému mumraji vládne kapitán (Woody Harrelson), který je věčně pod parou. Když nečekaná událost zamíchá kartami, charaktery cestujících se ukáží v pravém světle. Dvojnásobný vítěz Zlaté palmy z festivalu v Cannes Ruben Östlund natočil břitce satirickou komedii o společenských rolích a opojné síle moci, která nenechá na žádném z pasažérů nit suchou.

Na projekci lze uplatnit zvýhodněnou cenu pro seniory nad 65 let: 100Kč. Slevu lze koupit online.


30.11. 2022 19:30 Grand Prix
Nová filmová komedie režiséra Jana Prušinovského (Most!, Okresní přebor) vypráví příběh dvou bratranců Romana (Kryštof Hádek) a Emila (Robin Ferro), jejichž snem je dostat se na závody Formule 1. Roman vede ušmudlaný autobazar na okraji města, má tři děti a živelnou manželku (Anna Kameníková). Emil, horlivý milovník pořádku, si piplá svou autodílnu v centru a o autech ví skoro všechno. Když jednoho dne Emil v televizní soutěži vyhrajevstupenky na Velkou cenu Španělska v Barceloně, netuší ani jeden z nich, že jejich výlet za snem se brzy změní na divokou jízdu napříč Evropou. Zvláště když se na ně nabalí Štětka (Štěpán Kozub), Romanův kamarád a místní magnet na problémy.

Partnerem Kina Beseda je společnost Eurovia CS, a.s.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka