Malesice lákají: Přijďte na sobotní jarmarčení

Malesické jarmarčení, tradiční akce pro malé i velké, se uskuteční letos již pojedenácté v sobotu 3. září 2022 na Malesické návsi. Součástí opět bude i farmářský trh.

Cílená propagace v Plzni

Příležitost po všechny vyzkoušet si „na vlastní ruce“ dnes již zapomenutá řemesla našich předků. Hrnčíř, řezbář, perníkář, dráteník, svíčkař a mnozí další. Co si vyrobíte, si budete moci odnést domů, nebo když se Vám dílo nezdaří, zakoupíte si výrobek od mistra daného cechu.

Na návsi bude od rána do odpoledne vyhrávat flašinetář, vždy v lichou hodinu budou divadelní představení pro děti. Celý den projížďky koňským povozem a historickými auty po Malesicích a okolí. Jarmareční menu nabídne pivnice Pod Parou i stánek malesických hasičů a celý den si můžete zajít pochutnat i do jarmareční cukrárny na domácí buchty a koláče od malesických  a vlkýšských hospodyněk.

Součástí akce bude i farmářský trh, kdy již od rána budou prodejci z okolí nabízet své produkty – sirupy, koření, maso, mléčné výrobky, křimické zelí i lokše a další dobroty. Prodej bude do vyčerpání zásob, proto neváhejte.


Začátek programu je v 10.00. Vstupné na akci je dobrovolné. Pořadatelem je Městský obvod Plzeň 9.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka