Marek Bakoš posílí realizační tým Viktorie Plzeň v roli asistenta trenéra

Před pár dny ukončil hráčskou kariéru, ale o svém dalším působení má jasno.

Cílená propagace v Plzni

Slovenský oblíbenec fanoušků Marek Bakoš zůstane u plzeňského A-týmu, bude totiž nově působit jako asistent trenéra Pavla Vrby!

Za Plzeň odehrál 250 soutěžních zápasů, vstřelil 78 gólů a nejednou potěšil tisíce plzeňských srdcí. V neděli odehrál za Viktorku poslední utkání, nyní se stane asistentem trenéra Pavla Vrby.

„Po ukončené mého působení jako hráče se těším na nové výzvy v roli asistenta trenéra. Jsem velmi rád, že jsem dostal příležitost spolupracovat s trenérem Pavlem Vrbou. Těším se na to,“ říká Marek Bakoš.

Studiu trenérské licence se věnuje již od konce roku 2018. „Jsem zhruba za polovinou studia. Ještě mi k ukončení chybí dva kurzy a pak závěrečné zkoušky, které budou někdy v říjnu,“ přibližuje 36letý Slovák.

„Marek byl obrovský profesionál jako hráč a stejným způsobem přistupuje ke svému vzdělávání jako trenér. Vzhledem k jeho kvalitám a zkušenostem bude posilou realizačního týmu a má i předpoklady stát se do budoucna dobrým trenérem,“ věří generální manažer klubu Adolf Šádek.

Marek Bakoš v realizačním týmu A-mužstva FCVP nahradí dosavadního asistenta Dušana Fitzela, kterému vypršela smlouva a po vzájemné dohodě s klubem nedošlo k jejímu prodloužení. Trenérský tým tak bude působit ve složení Pavel Vrba – Zdeněk Bečka – Marek Bakoš – Martin Ticháček.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka