Marek Bakoš přestupuje do Slovanu Liberec

Po pěti a půl letech opouští Marek Bakoš kádr Viktorie Plzeň. Jednatřicetiletý útočník podepsal dnes smlouvu na rok a půl se Slovanem Liberec.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Marek byl v minulých sezonách jedním ze základních stavebních kamenů sestavy Viktorie, výrazně se podílel na všech nezapomenutelných úspěších novodobé plzeňské historie. V posledním období však i vlivem zdravotních problémů nedostával tolik příležitostí, v ideálním fotbalovém věku logicky toužil po větším zápasovém vytížení. Jsme rádi, že jsme se dohodli na jeho přestupu do Liberce a pevně věříme, že v dresu Severočechů naváže na své výjimečně úspěšné angažmá ve Štruncových sadech,“ řekl k přestupu slovenského střelce generální manažer Viktorie Plzeň Adolf Šádek. „Na místě je samozřejmě velké poděkování, Marek se v Plzni po celou dobu svého angažmá prezentoval jako výborný fotbalista, poctivý člověk a skvělý člen kabiny. Viktoria je mu za jeho služby a důležité branky vděčná, s Markem se budeme chtít rozloučit také oficiální cestou před našimi fanoušky. 

Slovenský reprezentant přestoupil do Štruncových sadů v roce 2009, za dobu svého plzeňského angažmá si ve 124 ligových duelech připsal 44 branek. Další důležité góly si připsal také v evropských pohárech. Namátkou připomeňme jeho výkony v první kvalifikaci o Ligu mistrů, premiérovou branku Viktorie v rámci nejprestižnější klubové soutěže proti BATE Borisov nebo postupovou střelu v kvalifikaci EL do sítě Lokerenu. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka