Mariánské Lázně zažijí v neděli i o svátcích Čajokrásné Vánoce

Už podruhé si mohou obyvatelé a návštěvníci Mariánských Lázní užít nevšední akci plnou výborných dobrot bez masa, výborných čajů, ale i doprovodného programu.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Návštěvníky čeká několik stánků s různými druhy horkých čajů, možnost nákupu čajů sypaných. K čajům ze všech koutů světa patří i dobré jídlo, stánky s ním budou také na festivalu zastoupeny. Ve festivalové tržnici si budou moci nakoupit hosté dárky přímo od jejich autorů - čajovou keramiku, dětskou modelovou módu, pletenou módu, ale také farmářské výrobky od farmářů z okolí - med, sirupy, džemy, pesta,“ uvedla Eva Koreisová ze mariánskolázeňského spolku Čajokrásno.

Na příchozí čeká také doprovodný program formou pouličních představeních. Od 14 hodin je pro nejmenší nachystaná pohádka Drak Mrak, v čase od 10 do 18 hodin se uskuteční vystoupení kytarového dua, žesťového souboru a chybět nebude ani zpívání koled.

Milovníci čaje, kteří nestihnou akci Čajokrásné Vánoce, můžou navštívit malou čajovnu v prostorách kolonády ve svátečních dnech 25., 26. prosince a 30. a 31. prosince od 13 do cca 18 hodin.

Čajokrásno je spolek Čaje a čajové kultury. „Naši snahou je poskytovat osvětu v oblasti čajové kultury, cílem je vždy setkávání a propojování lidí nad miskou čaje, tak jak to bývá v čajovnách a ne jen v nich,“ dodala Eva  Koreisová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka