Messi neplánuje opustit hřiště

Fotbalová hvězda Lionel Messi promluvila o konci kariéry a vznesla bouři na webu. Messi ujišťuje, že neplánuje opustit hřiště a chce pokračovat, dokud bude schopen hrát na vysoké úrovni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hvězdy fotbalového světa zřídka poukážou na skutečnost, že stáří je nevyhnutelné a že i pro ně bude den, kdy budou muset zavěsit kopačky na hřebík. Když však Lionel Messi, jedna z největších světových sportovních ikon, promluvila o konci kariéry, vznesl na webu bouři. Messi ujišťuje: O věku přemýšlet nebudu.

Ale rozptýlit se o špatných zprávách, milovníci fotbalu. Messi, který se stal jedním z nejlepších hráčů v historii fotbalu, zatím neplánuje opustit hřiště ani na chvíli. Jeho slova odhalují zápal a touhu hrát, k nalezení radosti ve sportu, který miluje především.

'Jsem si vědom stáří a toho, co s sebou přináší,' přiznal Messi v rozhovoru. 'Ale myslím, že to nestojí za to se o to příliš zabývat. Dokud mě tělo bude poslouchat a dokud se cítím schopný hrát na vysoké úrovni, budu pokračovat,' prohlásil.

Je tedy jasné, že Messi o konci kariéry neuvažuje a že ho stále přitahuje adrenalin, který pocítí na hřišti. I když si je vědom možných omezení, stále chce být součástí této fantastické hry.

Na jednu stranu je tato zpráva povzbuzením pro jeho fanoušky, na druhou stranu je to výzva pro mladé hráče. Messi dává najevo, že věk je jen číslo - a to, co skutečně počítá, je touha po výkonu a láska k fotbalu.

Není pochyb o tom, že Lionel Messi je živoucí legendou fotbalu. A zatímco někteří mohou spekulovat o jeho odchodu do důchodu, sám Messi zůstává rezolutní: Stále má co nabídnout. A do té doby, než sám rozhodne, že je čas odejít, můžeme se těšit na další neuvěřitelné okamžiky, které nám tento fotbalový génius přinese.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka