Město Plzeň vyhlásí konkurz na ředitele 63. a 90. mateřské školy

Rada města Plzně na svém zasedání v pondělí 30. srpna odsouhlasila vyhlášení dvou výběrových řízení na vedoucí pracovní místa v mateřských školách zřizovaných městem Plzní.

Jarní servisní akce AUTO CB

„První z nich je na pozici ředitele/ředitelky 63. mateřské školy v Lábkově 30, výběrové řízení bude vyhlášeno na stejnou pozici i v 90. mateřské škole v Západní 7. Výběrová řízení proběhnout během podzimu s tím, že noví ředitelé či ředitelky by na svou pozici nastoupili od 1. ledna roku 2022,“ uvedla radní města Plzně pro oblast školství Lucie Kantorová. Upřesnila, že vedoucí místo v 90. MŠ by bylo na dobu určitou jako zástup za současnou ředitelku, která odešla na mateřskou dovolenou. Ředitel/ředitelka 63. MŠ, který/á by byl/a vybrán/a na základě výběrového řízení, by byl/a jmenován/a na dobu neurčitou.

Kandidáty na obě vedoucí místa budou vybírat členové jmenovaných konkurzních komisí. Harmonogram výběrových řízení připraví Odbor školství, mládeže a tělovýchovy Magistrátu města Plzně. Informace o zahájení konkurzních řízení budou zveřejněny na elektronické úřední desce Magistrátu města Plzně, na webu města, v Radničních listech a případně v regionálních médiích.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka