Michal Chalupný je plzeňským předsedou ČSSD

V neděli dne proběhla městská volební konference ČSSD. Sociální demokracie v Plzni si zvolila nové vedení.

Cílená propagace v Plzni

Předsedou se stal Bc. Michal Chalupný, prvním místopředsedou Ing. Pavel Kotas. Dalšími místopředsedy pak Bc. Eva Herinková,  Bc. Vlastimil Lokajíček, Ing. Jan Souček MBA a Libor Kojzar. Vedení  doplňuje předseda zastupitelského klubu při ZMP Martin Zrzavecký.

Mimo řady dalších voleb do stranických orgánů se konference věnovala dnešní situaci celé ČSSD a k aktuálnímu vývoji přijala toto usnesení: 

Okresní konference  ČSSD Plzeň – město nesouhlasí s postupem ČSSD při hlasování o důvěře vládě dne 23.11.2018. Žádá, aby v takových případech do budoucna byl jasně definován postoj ČSSD. Tedy zda vláda má podporu, pak hlasovat pro její důvěru. V opačném případě pak bezodkladně z takové vlády odejít.

Nově zvolený předseda Chalupný k tomu dodává – „Sociální demokracie si nejen v Plzni musí uvědomit, že lehkomyslně prošustrovala důvěru svých voličů. Přesto že jsem přesvědčen, že v Plzni ČSSD, až na několik vnitrostranických třenic ostudu neudělala, platí i pro nás, že je třeba celou stranu očistit od kariéristů i šíbrů a důvěru voličů si tvrdě odpracovat. A v neposlední řadě je nutné, aby konání strany bylo srozumitelné pro veřejnost “ .

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.11.2018 06:30



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka