V bytě u Horažďovic mlátil přítelkyni násadou od koštěte

Na obvodním oddělení v Horažďovicích přijali policisté ve středu 6. června letošního roku oznámení o fyzickém napadení.

Cílená propagace v Plzni

V obci u Horažďovic v bytě, který společně užíval muž se svoji o osm let mladší družkou, podezřelý ji slovně i fyzicky napadl. Devětadvacetiletý muž z obce na Plzni-jihu odpoledne poškozenou udeřil rukou opakovaně do hlavy, ke svému útoku použil i násadu od koštěte a nohou ji kopl do nohy.

Poškozená byla se zraněním převezena k ošetření do nemocnice v Sušici. Policisté podezřelého muže zajistili a podrobil se dechové zkoušce s výsledkem měření 2,44 promile alkoholu a byl převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni.

Ve čtvrtek byl ze společného obydlí vykázán na dobu deseti dnů.

Vykázání trvá po dobu 10 dnů a lze osobu vykázat ze společného obydlí, pokud na základě zjištěných skutečností a s ohledem na předcházející útoky předpokládat, že se osoba dopustí nebezpečného útoku proti životu, zdraví nebo svobodě nebo zvlášť závažného útoku proti lidské důstojnosti.

Vykázaná osoba je povinna opustit neprodleně prostor vymezený policistou v potvrzení o vykázání, zdržet se vstupu do prostoru a zdržet se styku nebo navazování kontaktu s ohroženou osobou.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 09.06.2018 06:40



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka