Moc děkuji za Vaše hlasy v prvním kole senátních voleb. Právě Vaše hlasy mě posunuly do finále. Přijďte ještě jednou k volbám 9. a 10. října.

Upřímně děkuji všem za volební účast, která byla vzhledem k probíhající koronavirové navzdory pandemii velmi dobrá. Zvlášť děkuji svým voličům, díky kterým jsem postoupil ve svém volebním okrsku senátních voleb v obvodu Plzeň-město do druhého kola. Je pravdou, že až druhé kolo, které se uskuteční v pátek a sobotu 9. a 10. října, rozhodne. Získal jsem 13 151 hlasů, což bylo 34,93 procenta všech odevzdaných hlasů. Je to opravdu výborný výsledek, který je třeba ještě potvrdit.

Cílená propagace v Plzni

V prvním kole se především ukázalo, že …

se OSVĚDČILA naše široká Koalice pro Plzeň. Její součástí je ODS, TOP 09, KDU-ČSL, Koruna Česká, Agrární demokratická strana a podporují ji i Soukromníci, Svobodní a Svaz Pomocných technických praporů ČR.

Váš hlas pro mě a naši koalici bude vždy slyšet. Koalice bude zastupovat nejvíce plzeňských voličů ze všech politických subjektů.

OSVĚDČUJE SE i moje dlouholetá práce jako starosty v obvodu Plzeň-Slovany. Všichni mě znáte a kdykoli mohu složit účty. Politické řemeslo se neučím, ovládám ho.

OSVĚDČILA SE i moje šestiletá práce senátora. Náš senátorský klub je jedním z největších, a tak dokáže mnohé prosadit. Společně s kolegy v Senátu jsem předložil či připomínkoval zákony, které pomáhají živnostníkům, firmám, mladým i seniorům, a 50 procent našich návrhů schválila i Poslanecká sněmovna.

Vítězství v prvním kole senátních voleb mě nesmírně potěšilo, ale ještě není rozhodnuto.

Přijďte prosím volit i tento pátek či sobotu 9. a 10. října. Děkuji za každý hlas.

Lumír Aschenbrenner


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 04.10.2020 10:06




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka