Mouřenec rozezpívá Hlasoplet. Jaký je další sváteční program?

Přijměte pozvání do kostela svatého Mořice na Mouřenci u šumavského Annína. Na Štěpána, tedy v úterý 26. prosince od 14 hodin, oslavíme Vánoce ve velkém stylu. Přijít můžete na koncert plzeňského vokálního mužského souboru HLASOPLET.

Cílená propagace v Plzni

Hosty budou žáci ze ZŠ v Dlouhé Vsi, písničkář Petr Mazel ze Sušice a svou píseň Andílek na kytaru zahraje a zazpívá dlouholetá spolupracovnice a podporovatelka Mouřence Lenka Němečková. Během koncertu můžete pořídit mouřenecké kalendáře, oplatky a další drobnosti, které jistě potěší vás i vaše blízké. Každý může také donést drobné praktické dárky, které ještě na Štěpána večer odvezeme seniorům do domova důchodců v Sušici. Při koncertu bude také možné zakoupit deku a napsat k ní přání a tento "balíček" odvezeme také seniorům.

Mouřenec bude vánočně vyzdobený, provoněný a samozřejmě bude hezké, když bude i zaplněný. Vstupenky pro dospělé je možné kupovat na místě nebo v předprodeji na www.kulturasusice.cz. Děti vstupné neplatí. 

A tady jsou i další pozvánky!

Mouřenec:

* komentované prohlídky Mouřence, každou sobotu od 11 h

* neděle 24. prosince od 11 do 12 h, speciální vánoční prohlídka Štědrá hodinka na Mouřenci

* úterý 26. prosince od 14 h: Mouřenecké Vánoce s mužským vokálním souborem Hlasoplet. Hosté: žáci ZŠ Dl. Ves, P. Mazel a L. Němečková

* neděle 31. prosince 23:59, Půlnoční silvestrovská mše při svíčkách s P. Jendou Kulhánkem

* neděle 14. ledna 2024, od 14 h: Oficiální ukonční Tříkrálové sbírky na Sušicku, koncert skupiny Chevra

Annín:

* úterý 26. prosince, 11 h: Vánoční mše s koledami, kaple nad sklárnou, celebruje: P. Jenda Kulhánek

* čtvrtek 28. prosince, 19 h: Vánoční koncert v kapli v Anníně: skupina JenTet, spirituály z repertoáru Spiritual kvintetu

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 24.12.2023 14:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka