Muž na plzeňském Lochotíně onanoval tři roky po sobě před stejnou seniorkou

Plzeňští policisté dopadli muže, který třikrát onanoval před stejnou ženou. Tu si vybral zcela náhodně. Za přečin výtržnictví mu nyní hrozí až tři roky ve vězení.

Jarní servisní akce AUTO CB

Policisté Služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň se několik týdnů intenzivně zabývali pátráním po totožnosti muže, jenž se ve třech případech uspokojoval před zraky ženy, která se zřejmě stala objektem jeho touhy.

Ve svém jednání započal na jaře roku 2014. Tehdy si poprvé dnes 59letou ženu vyhlédl na spojovací cestě mezi ulicemi Lochotínská a Radčická v Plzni. Když ženu spatřil, vystoupil z vozu, kterým na místo dojel, opřel se o přední kapotu auta a před zraky překvapené seniorky si začal třít obnažený penis. Přitom ženu dlouze pozoroval. Podruhé si na poškozenou na stejném místě počkal na jaře roku 2015 a jednal podle naprosto stejného scénáře. Poslední skutek se odehrál přesně o rok později, na jaře roku tohoto. Tentokrát si na svou oběť počkal na cestě mezi vysokoškolskými kolejemi a nemocnicí na Lochotíně, kam opět dojel vozem. Když ženu spatřil, vystoupil, opřel se o kapotu vozidla a před zraky ženy se třením pohlavního údu uspokojoval.

To už ženě došla trpělivost a vše oznámila na policii. Proti 45letému muži ze severního Plzeňska nyní bylo zahájeno trestní stíhání pro přečin výtržnictví.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 02.06.2016 12:09



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka