Muže vylákala v Plzni do sauny, tam ho s kumpány oloupila

Žena vylákala do sauny muže s příslibem krásných chvilek. Domluvila se však s dalšími dvěma muži, kteří roztouženého muže zmlátili a okradli.

Cílená propagace v Plzni

     Plzeňští kriminalisté zahájili trestní stíhání tří osob, které obvinili ze spáchání zvláště závažného zločinu loupež ve formě spolupachatelství. Jednalo se o ženu ve věku 32 let a dva muže ve věku 32 let a 34 let.

     Žena se na sociálních sítích domluvila s osmatřicetiletým mužem, že spolu prožijí intimní chvíle v  privátní sauně v Plzni. Tam si v úterý 3. ledna 2023 ve čtyři hodiny ráno sjednali skutečně schůzku. Žena však měla jiný úmysl, dopředu naplánovala se dvěma dalšími muži fyzické napadení a krádež osobních věcí jejího společníka. V sauně muže rozptylovala a v nestřežený okamžik poslala zprávu svým komplicům, aby k sauně přišli. Poškozeného, zcela neošaceného, poslala otevřít dveře a v tom okamžiku do pokoje vtrhl muž s tonfou a začal ho fyzicky napadat. Když se poškozený začal bránit, přispěchal na pomoc druhý komplic. Žena mezitím sebrala peníze, peněženku, mobil, parfém a oblečení poškozeného a z bytu se dali na útěk. Poškozený se je snažil dohonit, i přesto, že byl stále zcela bez oděvu. Tuto honičku oznámili náhodní svědci na tísňovou linku policie. Po příjezdu na místo zadrželi čtyřiatřicetiletého muže a začali pátrat po dalších dvou osobách, které vypátrali a umístili do policejní cely. Státnímu zástupci kriminalisté podali podnět k návrhu na vzetí obviněných do vazby. Soud návrh státního zástupce akceptoval, ženu a staršího z mužů poslal do vazby. Mladší obviněný byl rovnou dodán do výkonu trestu odnětí svobody pro dřívější majetkovou trestnou činnost.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 12.01.2023 07:03



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka