Mydy Rabycad zahrají v sobotu v Plzni

Největší klubové turné kapely Mydy Rabycad pokračuje! 3. listopadu zahrají v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Kapela Mydy Rabycad, vyhlášená fantastickými živými vystoupeními, v rámci svého turné „What is Mydy Rabycad?“ zahraje 3. listopadu v Plzni! Fanoušci se jako vždy mohou těšit na efektní světelnou show, kapelu sršící nakažlivou energií a hudbu, která nenechá nikoho v klidu.

3. 11. 2018

MYDY RABYCAD

Buena Vista Club

Kollárova 20, Plzeň

Skupina známá v devatenácti zemích čtyř kontinentů se na domácí tour připravuje velmi zodpovědně. Klávesista Nero Scartch shrnuje: „Americké a holandské turné, speciální koncerty na Metronome festivalu nebo Colours of Ostrava, to vše s novým materiálem z alba M.Y.D.Y. Máme toho za sebou fakt hodně a byla to pro nás obrovská škola. Nyní se ve zdaleka nejlepší kondici vracíme do klubů, abychom odehráli turné napříč celou naší zemí. Poprvé plně v naší režii a podle toho to bude vypadat. Strašně moc se těšíme!” Zpěvačka Žofie Dařbujánová potvrzuje: „Bude to náročné, ale věřím, že o to emotivnější. Zejména po tom, co jsme letos v létě oslavili šest let na společné cestě. Navíc nás na většině zastávek podpoří naši noví oblíbenci Noisy Pots. Těšíme se moc! Přijďte oslavovat s námi!”

Chystají našláplou show bez kompromisů spolu s kostýmy pro celou koncertní šňůru. Novinkou bude rozsáhlý sortiment merche včetně vinylů. Fanoušci si tak kapelu budou moci i s odpovědí na otázku “What is Mydy Rabycad?” doslova odnést domů.

Na koncertech zazní řada hitů a songy z posledního alba M.Y.D.Y., se kterým si vysloužili tři ceny Žebřík a nominace na Ceny Anděl. Album je k dispozici na CD (http://mydyrabycad.cz/mydyindies), vinylu (https://shop.mydyrabycad.cz), iTunes, Deezeru, Spotify a dalších digitálních platformách.

foto: petr klapper


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.11.2018 17:00



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka