Myslivci a ochránci přírody zvou v sobotu do Volduch na burzu a koncert

Rokycanští ochránci přírody se zabývají nejen záchrannou volně žijících živočichů na území Berounska, Hořovicka a Rokycanska, výchovou mladé generace a ekologickou výchovou, ale i pořádáním nejrůznějších akcí pro veřejnost.

Cílená propagace v Plzni

Jednou z těch zajímavějších bude v sobotu 23. dubna v sále Kulturního domu Volduchy myslivecká burza. Opět se tak propojí aktivity ochránců přírody a myslivců, což je doménou rokycanské pobočky Českého svazu ochránců přírody, který v letošním roce slaví 40 let svého trvání. "Vzhledem k tomu, že jsme přesídlili do větších prostor oproti minulým ročníkům, budeme rádi, když naši burzu rozšíří i nabídka rybářů, sokolníků či dalších zajímavých oborů spjatých s přírodou," líčí za pořadatele Pavel Moulis.

Začátek burzy je stanoven na 9.00 hodin, přičemž prodejci mají vstup již od 8.00 hodin. Akce potrvá do oběda. Jedná se nejen o nákup nejrůznějších pomůcek či potřeb pro myslivost, rybářství či sokolnictví, ale i přátelského setkání s výměnou zkušeností. Zároveň zde budou prezentovány i nejrůznější materiály propagující ochranu přírody. "Máte-li i Vy co nabídnout, tak určitě neváhejte a přijďte. I když se zdánlivě jedná o specificky laděné téma, na své si jistě přijdou nejen zkušení myslivci, rybáři, sokolníci či ochránci přírody ale i všichni obdivovatelé přírody. Svojí účastí si tak máte možnost nejen něco koupit či vyměnit zajímavou věc nebo jen tak příjemně posedět s lidmi stejného zájmu v útulném prostředí restaurace Kulturního domu Volduchy, který se nachází zhruba 6 kilometrů od Rokycan," dodává Moulis.

Ve stejném sále se pak večer od 20.00 do 24.00 hodin uskuteční koncert skupin TURBO revival Plzeň a DARALL rock v rámci oslav 40 let Českého svazu ochránců přírody Rokycany. "I v tomto případě Vás srdečně zveme k účasti. Případné bližší informace sdělíme na tel. 6032399232 nebo e-mailu: pavel.moulis@tiscali.cz," uzavírá Pavel Moulis.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka