Myslivci z Rokycanska představí trofeje

Českomoravská myslivecká jednota, z. s., Okresní myslivecký spolek v Rokycanech představí veřejnosti kolem pěti set nejrůznějších trofejí ulovených na Rokycansku za rok 2022.

Cílená propagace v Plzni

Na své tradiční výstavě pořádané v Restauraci Club Sladovna Mýto, Vojtěšská 245, tak budou moci zájemci obdivovat především trofeje ze zvěře srnčí, jelení, mufloní, dančí a sičí. Samozřejmě nebudou chybět ani zbraně rytířů našich lesů - zvěře černé. Máte-li chuť se blíže seznámit s činností myslivecké organizace na Rokycansku, jste srdečně zváni v termínu 14. dubna v čase od 10.00 hodin do 17.00 hodin a 15. dubna v čase od 10.00 do 12.00 hodin. V sobotu 15. dubna od 9.00 hodin proběhne i Okresní myslivecký sněm.

Kromě myslivců se v rámci výstavy budou prezentovat i rokycanští ochránci přírody a sokolníci střediska Rokycany. Bližší informace o činnosti myslivců na Rokycansku získáte u jednatelky ČMMJ OMS Rokycany paní Světlany Vlnové na adrese Plzeňská 399/III, 337 01 Rokycany nebo na telefonu 723 658 012. V brzké době se zároveň rozběhne i řada nejrůznějších mysliveckých akcí. I na ně jste srdečně zváni. Jejich výčet najdete na odkazu: https://rokycany.cmmj.cz/

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka