Myslivecká burza a ochranářská zábava se chystají do Bušovic

Rokycanští ochránci přírody se zabývají nejen záchrannou volně žijících živočichů na území Berounska, Hořovicka a Rokycanska, výchovou mladé generace a ekologickou výchovou, ale i pořádáním nejrůznějších akcí pro veřejnost.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jednou z těch zajímavějších bude v sobotu 16. března v sále Bušovické hospody cca 10 kilometrů od Rokycan, myslivecká burza. Opět se tak propojí aktivity myslivců a ochránců přírody, což je doménou rokycanské pobočky ochránců přírody.

Začátek burzy je stanoven na 9.00 hodin, přičemž prodejci mají vstup již od 8.00 hodin. Akce potrvá do oběda. Jedná se nejen o nákup nejrůznějších pomůcek či potřeb pro myslivost, ale i výměnu zkušeností. Zároveň zde budou prezentovány i nejrůznější materiály propagující ochranu přírody a práce sokolnického střediska Rokycany. Máte-li i Vy co nabídnout, tak určitě neváhejte a přijeďte. I když se zdánlivě jedná o specificky laděné téma, na své si jistě přijdou nejen zkušení myslivci, ochránci přírody ale i všichni obdivovatelé přírody. Svojí účastí se tak máte možnost nejen něco dozvědět, koupit či vyměnit zajímavou věc nebo jen tak příjemně posedět s lidmi stejného zájmu v útulném prostředí restaurace, která si navíc pro Vás připravila i mysliveckou kuchyni.

Ochranářská zábava se kvapem blíží

Rokycanští ochránci přírody vyzývají všechny své členy, příznivce, spolupracovníky i tance chtivé spoluobčany, aby se přišli v sobotu 16. března příjemně pobavit do sálu Bušovické hospody. Uskuteční se zde totiž tradiční jarní ochranářská zábava. Začíná se úderem osmé hodiny večerní a k tanci i poslechu bude hrát známý hudebník Ivo NOVÁK ze Strašic. Přijďte se tedy příjemně pobavit se svými přáteli. Kromě kvalitní muziky na Vás čeká bohatá tombola a myslivecká kuchyně.

Vstupné je i tentokráte stanoveno na 150,- Kč v případě předprodeje a 200,- Kč na místě. Vstupenky bude možno zakoupit pouze na adrese: ZO ČSOP Rokycany, Švermova 748/II, 337 01 Rokycany, tel. 603239922 a již nyní si je můžete rezervovat na e-mailu: pavel.moulis@tiscali.cz.

"Upozorňujeme, že díky budování obchvatu obce Osek, může být dostupnost do Bušovic ztížena. Sledujte tedy dopravní značení. Děkujeme za pochopení," říká za organizátory Pavel Moulis.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka