Na fanoušky Sparty a Plzně dohlédnou ve městě desítky policistů

Před, během a po ukončení fotbalového utkání mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a AC Sparta Praha bude na veřejný pořádek dohlížet několik desítek policistů.

Jarní servisní akce AUTO CB

  Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti s nedělním fotbalovým utkáním SYNOT ligy mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a AC Sparta Praha, které proběhne v Doosan Aréně v Plzni, bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku, do kterého bude nasazeno několik desítek policistů. 
 

Na dodržování veřejného pořádku a bezpečnosti nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou dohlížet mimo jiné i policisté pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie. Do policejního opatření byli nasazeni mimo jiné i členové antikonfliktního týmu, kolegové z oddělení služební kynologie se služebními psy, policisté s koňmi z oddělení služební hipologie Praha. "Situaci a chování nejen fanoušků obou týmů budeme monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény, v centru města ale i přilehlých městských částech. Pod dohledem policistů budou samozřejmě i příjezdové cesty do Plzně. Shromažďovat a vyhodnocovat veškeré informace týkající se dění na území Plzně budeme jako obvykle několik hodin před zápasem, v jeho průběhu i po jeho ukončení. Přípravě bezpečnostního opatření jsme věnovali maximální pozornost a jsme připraveni v případě narušení veřejného pořádku okamžitě zasáhnout," říká policejní mluvčí. V den zápasu by mělo do Plzně dorazit několik set fanoušků hostujícího mužstva. 
 
"Žádáme občany, kteří přijedou na zápas, aby parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů. Stejně tak je třeba myslet i na dostatečný časový předstih vzhledem k předpokládanému nárůstu silničního  provozu v době před konáním utkání. Pokud je to jen trochu možné, tak doporučujeme využít městskou hromadnou dopravu," dodává mluvčí.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka