Na Filmových nocích v Plzni lze sledovat filmy z bazénku

Probíhající Filmové noci v lochotínském amfiteátru vedra nezaskočila. Organizátoři je pojímají doslova v plážovém duchu.

Cílená propagace v Plzni

„Diváci mají možnost sledovat filmy z bazénků pro dva nebo z lehátek. A přibudou ještě sedací pytle. To vše lidé najdou v prostoru před dřívější promítací kabinou,“ zve Radek Uhlíř z pořádající agentury Filmák. 

 Během prvního promítacího týdne navštívilo projekce v letním kině průměrně 200 lidí denně. V dalším týdnu kino pod noční oblohou uvede český snímek Jedna ruka netleská. Film ozdobený skvělým hereckým výkonem Ivana Trojana je na programu v úterý 7. července. Ve středu se bude hrát americký akční film Amazing Spider-Man 2 s Andrew Garfieldem, Emmou Stone, Felicity Jones, Jamie Foxxem a dalšími. Ve čtvrtek je na programu jeden z nejhvězdnějších filmů letošních Filmových nocí: Hanebný pancharti Quentina Tarantina s Bradem Pittem, Christophem Waltzem, Mélanií Laurent a spoustou dalších hvězd. Páteční večer potěší milovníky animovaných snímků. Promítat se totiž bude Zvonilka a Netvor. Na sobotní večer pak organizátoři připravili něco pro dospělé: hitovku Padesát odstínů šedi. Film, kteří jedni vyzdvihují do nebes a jiní zatracují, vypráví příběh nudné studentky literatury Anastasii a tajemného podnikatele Christiana Greye, kteří společně objeví jeden druhého a každý sám sebe. Filmovou nabídku druhého týdne v lochotínském amfiteátru pak uzavře mysteriózní film Douga Limana podle knihy Hirošiho Sakurazaky Na hraně zítřka s Tomem Cruisem, Emily Blunt a Brendanem Gleesonem v hlavních rolích.

Až do poloviny července jsou začátky projekcí ve 21:45, poté se posouvají o půl hodiny, na čtvrt na deset. Vstupné je 90 korun.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 07.07.2015 14:00



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka