Na místě bývalého kulturáku ve středu startuje měsíční provoz oblíbeného autokina

Letošní Autokino startuje jako Formule 1. Projekce v prostoru bývalého domu kultury začínají ve středu 1. června.

Cílená propagace v Plzni

„Od pondělka se na facebooku začaly objevovat zážitkové grotesky s maskotem Autokina méďou Nikim. Prvního června se rozbíhá soutěž Hledej méďu Nikiho a vyhraj vstup zdarma. Úkolem bude najít méďu, vyfotit se s ním, nahrát fotku na instagram Autokina Plzeň a sbírat lajky. Kdo jich získá alespoň deset, má vstup na vybraný film zdarma,“ přibližuje provozovatel Radek Uhlíř jedno z lákadel letošního Autokina.
 

Dalším jistě bude typický londýnský double decker, tedy patrový autobus. Ten do prostoru Autokina dorazil 1. června, aby tu po další tři měsíce sloužil jako občerstvení a sezení návštěvníků.
 V úterý 7. června Autokino pozve diváky na sesterskou akci do lochotínského Amfiteátru, na zážitkovou projekci muzikálu Mamma Mia!, která se uskuteční 24. června. V rámci Autokina diváci uvidí ukázky tanečních vystoupení, která budou projekci muzikálu doprovázet. „I tentokrát se budou moci diváci zapojit: kdo se k tanečníkům přidá během soutěže, získá volnou vstupenku na Mamma Mia! Live,“ dodává Radek Uhlíř.
 Poslední červnové lákadlo letošního Autokina je naplánováno na 22. června. Promítání filmu Šílený Max 2 – Bojovník silnic doprovodí setkání amerických kár.
 Autokino promítá v prostoru bývalého domu kultury každý večer od 21:45 h. Nově letos nabízí kromě standardních vstupenek také vstupenky VIP. Ty svým držitelům zajistí parkovací místo, občerstvení, stolky do vozů, samostatný prostor v patrovém autobusu nebo třeba deku či polštářek.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 31.05.2016 17:04



3 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka