Na Nýřansku a v Plzni prodávali pervitin

Toxi tým při domovních prohlídkách zajistil několik sáčků s pervitinem a věci potřebné k distribuci drog. Prodejem drog si trojice obviněných přišla na téměř sedmdesát tisíc korun.

Cílená propagace v Plzni

Kriminalisté z oddělení obecné kriminality z územního odboru Plzeň – venkov pracovali od března letošního roku na případu distribuce drog, ke které docházelo zejména na Nýřansku a také v Plzni. Policisté po zjištění všech skutečností k případu dne 3. srpna 2022 zadrželi tři podezřelé osoby. Při následné domovní prohlídce na ubytovně v Plzni, kde bydlela hlavní dealerka dvaapadesátiletá žena pocházející z Nýřanska, policisté zajistili sáčky s pervitinem a věci potřebné k prodeji drog. Této ženě v prodeji drog pomáhala ještě sedmadvacetiletá žena pocházející z Plzně a také čtyřiadvacetiletý muž z Nýřanska. U tohoto muže policisté při domovní prohlídce zajistili větší sáček s pervitinem. Veškerý zajištěný materiál bude podroben odbornému znaleckému zkoumání.

Zadržené osoby od srpna 2021 do současné doby společně prodávaly drogy dvanácti koncovým uživatelům, a tím si trojice přišla na téměř sedmdesát tisíc korun. Policejní komisař zahájil trestní stíhání všech zadržených osob ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládaní s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
12.08.2022 07:00



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka