Na Rokycansku prodával pervitin

Kriminalisté obvinili jednatřicetiletého dealera. Prodal více než 75 gramů pervitinu dalším osobám. Pro stejný zločin byl dříve odsouzen a nyní byl v podmínce.

Cílená propagace v Plzni

Rokycanští kriminalisté v těchto dnech zahájili trestní stíhání jednatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněný si za účelem vlastní spotřeby, další distribuce v úmyslu si přivydělat od ledna 2021 do června 2022 obstarával pervitin, který poté prodával nebo bezúplatně poskytoval dalším osobám. V Rokycanech nebo na jiných místech Rokycanska prodal nejméně 75 gramů pervitinu. 

Tohoto jednání se dopustil přesto, že byl rozsudkem Okresního soudu v Rokycanech ve spojení s rozsudkem Krajského soudu v Plzni v letech 2016 a 2017 odsouzen mimo jiné pro stejný zločin k úhrnnému nepodmíněnému trestu odnětí svobody v trvání 4 roky, kdy byl v roce 2020 podmíněně propuštěn se zkušební dobou do roku 2024. Za to mu nyní hroz trest odnětí svobody na dva roky až deset let.

ilustrační foto


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
09.12.2022 07:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka