Na zápas Viktorky s Bělehradem se připravují policisté

Policisté budou dohlížet na to, aby nedocházelo k narušování veřejného pořádku, zajišťovat budou také bezpečnost a plynulost silničního provozu.

Cílená propagace v Plzni

Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti se čtvrtečním fotbalovým utkáním mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a FK Partizan Bělehrad v Doosan Aréně v Plzni bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku. V bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou proto na dodržování vnitřního pořádku a bezpečnosti dohlížet mimo jiné i policisté pořádkových jednotek. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie. Policisté Odboru cizinecké policie využijí vozidlo se speciální technikou Schengenbus. Do opatření budou nasazeni i členové antikonfliktního týmu a policisté z oddělení služební kynologie se služebními psy a z oddělení služební hipologie se služebními koňmi. 

Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budou policisté průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace i pomocí mobilního monitorovacího centra. Situaci a chování nejen fanoušků obou týmů budou monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény, v centru města ale i přilehlých městských částech. Pod dohledem policistů budou samozřejmě i všechny příjezdové cesty do Plzně. "Žádáme nejen fanoušky obou mužstev, ale i všechny občany města Plzeň a její návštěvníky, aby v den konání zápasu svá vozidla parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů," říká policejní mluvčí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka