Nakupovali jste rádi v Obchůdku u Popelek? Ten koncem května končí. Využijte finální výprodej a nakupte se slevou až 30 %

Plzeňský Obchůdek u Popelek s bezobalovou kosmetikou a ekologickou drogerií zažívá nepříjemné časy. Trápí je drahota i málo zákazníků. Proto se Popelky rozhodly obchůdek uzavřít. Do konce května máte možnost nakoupit se slevou až 30 % v rámci výprodeje veškerého zboží.

Jarní servisní akce AUTO CB

Popelky s.r.o. je sociální firma, která dává naději lidem, kteří mají sníženou pracovní schopnost a tím je ztíženo i jejich uplatnění na trhu práce. Zabývá se úklidovými službami a prodejem ekologicky šetrné kosmetiky a drogerie. Obchůdek u Popelek s eko drogerií a kosmetikou na konci května ukončí svůj provoz kamenného obchodu na nám. T. G. Masaryka 26 v Plzni, a proto nyní nabízí možnost nakoupit veškeré zboží za levnější ceny. V případě zájmu lze odkoupit také věci sloužící ke skladování zboží, například police, regály, vybavení kanceláře apod.

Každý měsíc až do května extra sleva

Výprodej zboží potrvá až do konce května, než bude obchůdek uvařen, popřípadě do vyprodání zásob. Kdo dřív přijde, ten dřív bere! V obchůdku najdete výrobky pro péči o vlasy, zuby, tělo i pleť, úklidové prostředky, svíčky, šperky a mnoho dalšího. 

Investice do zdraví i pomoc přírodě 

Koupí bezobalové eko kosmetiky a drogerie pomáháte nejen přírodě, ale také svému zdraví. Díky opakovanému využívání vratných obalů šetříte plasty a tím i přírodu. Investujete tak i do svého zdraví, protože veškeré produkty z e-shopu www.obchudekupopelek.cz jsou vyrobeny v souladu s přírodou. Neobsahují zbytečné chemické látky, které se používají při výrobě běžné drogerie, díky tomu podporujete zdraví svých vlasů i pokožky.

A co bude dál?

Provoz úklidových služeb pokračuje dále. Co se týče bezobalové kosmetiky a drogerie, ta již nebude k dostání přímo v obchůdku, ale jejich prodej by Popelky rády zachovaly. Proto bude možnost vyzvednout si po domluvě své objednané bezobalové zboží na jiné adrese. 

Veškeré informace o průběhu objednávek, odběrném místě i způsobu objednání po uzavření Obchůdku u Popelek bude zveřejněn na sociálních sítích a webových stránkách www.popelkysro.cz.

Obchůdek u Popelek
nám. T.G. Masaryka 26, 301 00 Plzeň

Web
: www.popelkysro.cz
E-shop
: www.obchudekupopelek.cz
Facebook
: Obchůdek u Popelek
Instagram
: obchudek_u_popelek

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka