Našel v Plzni peněženku, pak platil cizí kartou. Nepoznáte ho?

Dosud neznámý pachatel platil kartou, která mu nepatří. Pomozte policii s objasněním věci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, kterého se měl dopustit dosud neustanovený pachatel tím, že dne 23. listopadu překonal bez použití násilí vchodové dveře do jednoho z bytových domů v Plzni, vnikl do společných prostor domu a na rohožce před jedním z bytů našel ležet peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartou. Místo toho, aby nález odevzdal na příslušném úřadě, ponechal si jej a s platební kartou provedl ještě téhož dne několik bezhotovostních plateb.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceny osoby důležité pro trestní řízení.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 01.12.2020 07:09



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka