Nechte si uklidit od plzeňské profesionální firmy ÚKLID PRESTO

Hodila by se vám úklidová firma na pravidelný úklid vchodu v bytovém domě nebo generální úklid vaší firmy? Oslovte regionální firmu ÚKLID PRESTO a budete mít stále čisto!

Cílená propagace v Plzni

Firma ÚKLID PRESTO může nabídnout své schopnosti, které nabývá již od roku 1993, za tuto dobu má již na kontě nespočet zkušeností s profesionálním úklidem. Poradí si nejen s úklidem vchodů a firem, ale také s úklidem po renovaci, po dokončení novostavby nebo s úklidem garážových stáníPokud potřebujete mít dokonale čisté prostory, nechte si od firmy ÚKLID PRESTO s.r.o. provést čištění ozónem. Tato metoda zaručuje vysoce účinnou dezinfekci uzavřených prostor, domácností, bytů, domů, firem, či kanceláří, ale také vozidel. 

Nechte si provést úklid ozónem pro dokonalou čistotu

Nepotřebujete žádné další dezinfekční prostředky, a přesto čištění ozónem perfektně vydezinfikuje naprosto vše. Tato velmi účinná metoda zlikviduje všechny viry, bakterie, ale také nežádoucí pachy. Jedná se o plyn, který se opravdu dostane do každé skulinky, právě i tam, kam se běžné dezinfekční prostředky nedostanou. Největší výhodou je právě pomoc alergikům, kterým tyto viry a bakterie nejvíce škodí.

Díky svému profesionálnímu přístupu se stala firma ÚKLID PRESTO s.r.o. velice oblíbenou u svých zákazníků. Ke své práci využívá moderní úklidovou techniku s kvalitní úklidovou chemií, proto je perfektní výsledek vždy zaručen.

Co můžete od firmy očekávat?

Úklid je prováděn na základě uzavřené smlouvy nebo objednávky. Zákazník si určuje rozsah, způsob, četnost a dobu provádění. Práce jsou vykonávány prověřenými a vyzkoušenými pracovníky, kteří jsou v pracovně právním vztahu s naší firmou a předkládají výpis z rejstříku trestů. Pracovníci jsou vybaveni úklidovými pomůckami, prostředky a stroji a nosí firemní oblečení. 

Na co se můžete těšit v případě generálních pravidelních úklidů?

  • zametání, vytírání, luxování podlahových krytin

  • udržování čistoty sociální zařízení – čištění zařizovacích předmětů, obkladů atd.

  • udržování čistoty kuchyněk a jídelen

  • vynášení a třídění odpadů

  • utírání prachu na volných a dostupných plochách

  • základní údržba čistoty dveří a prosklení

  • dodávka,doplňování a obměna hygienických prostředků – papírové utěrky, toaletní papíry, deodoranty atd.

  • možné jsou další doplňkové služby - např. mytí nádobí, zalévání květin, obsluha myčky nádobí atd.

Pokud máte zájem o vytvoření cenové nabídky, kontaktujte firmu a využijte nezávazné konzultace. Díky tomu získáte cenovou nabídku přesně odpovídající velikosti prostorů a prováděných služeb. V případě, že jste rozhodnuti pro okamžité objednání jednorázového nebo pravidelného úklidu, v takovém případě využijte rychlé poptávky

ÚKLID-PRESTO, s. r. o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka