Nehoda tří aut u Horní Břízy: Čtyři vážná zranění

V pondělí 15. června 2015 krátce po 16. hodině na silnici I/27 před odbočkou na Oboru a Horní Břízu narazilo osobní auto čelně do stromu. Uvnitř zůstal zaklíněný řidič.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vážně zraněná spolujezdkyně se dostala z vozidla sama. V nepřímé závislosti na této nehodě se stala na místě další - u nehody zastavilo osobní auto s úmyslem pomoci, do něj narazila další dvě vozidla. I tato nehoda si vyžádala dvě zranění.

Při příjezdu jednotky z Košutky se o těžce zraněnou ženu starala ZZS a zaklíněný řidič byl připraven na vyproštění. Hasiči se rozdělili do několika skupin. Jedna skupina zabezpečila místo události a zajistila na křižovatce přistávací plochu pro vrtulník, druhá skupina vyprostila ze zdemolovaného auta zaklíněného řidiče a pomáhala ZZS při ošetření a další skupina se věnovala do příjezdu dalších sanitek s lékařem ostatním účastníkům nehody. ZZS odvezla do nemocnice tři osoby ve vážném stavu a vrtulník odletěl s těžce zraněným řidičem.

Vozidla nepřekážela silničnímu provozu, neunikly z nich žádné provozní kapaliny. Po odjezdu sanitek a odletu vrtulníku hasiči z vozovky odstranili polámané plasty a rozbité sklo a místo nehody předali k došetření Policii ČR. Silnice zůstala uzavřena i po odjezdu jednotky na základnu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 16.06.2015 07:47



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka