Nejdřív ukradl v autě klíče, pak v bytě profi kola. Neviděli jste je?

Neznámý pachatel se nejdříve vloupal do vozu. Poté díky klíčům a osobním dokladům ve voze nalezeným, vnikl do bytu poškozené a odtud si odnesl věci za sta tisíce.

Cílená propagace v Plzni

  Policisté Policie České republiky pátrají po neznámém pachateli, který je podezřelý ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody. Těch se dopustil dne 13. října tohoto roku v Plzni. Nejdříve kolem sedmé hodiny večerní rozbil skleněnou výplň okna dveří u spolujezdce osobního motorového vozidla tovární značky Nissan X Trail a z něj následně odcizil sportovní batoh značky Alpine s peněženkou. V ní měla poškozená uloženu finanční hotovost 600 korun a veškeré osobní doklady. V batohu byly kromě fotoaparátu značky Sony, harddisku a řady zanedbatelných drobností uschovány i klíče od bytu. Místem činu byla v tomto případě ulice Luční v Plzni, kde bylo vozidlo zaparkováno.
     Pachatel ještě téhož dne využil odcizených klíčů a osobních dokladů a podle údajů v nich obsažených se přesunul do místa bydliště poškozené. Tedy do ulice Brněnská v Plzni. Zhruba třicet minut po prvním skutku pomocí odcizených klíčů vnikl do bytu poškozené a z něj pak nerušeně odcizil elektroniku, finanční hotovost ve výši 1 100 Euro a především dvě značková jízdní kola.
 
   Konkrétně se jednalo o jízdní kolo značky Cube Aerium s celokarbonovým rámem, v barevném provedení červená – modrá – bílá. Na obou kolech opatřeno nápisy ZIPP. Jedná se o časovkářský speciál s nášlapy značky Time. Výrobní číslo WWW 00079EP0810R   EN 14781, rok výroby je 2012.
   Druhým jízdním kolem byl bicykl značky FOCUS Mares CX. Jedná cyklokrosový speciál černo bílé barvy s červenými doplňky, rok výroby 2012/2013, velikost rámu je 58 a výrobní číslo S/N248697022, P/N 612012453, D173741, CO 00188.
 
   Plzeňští policisté ve věci ihned zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až dva roky. V rámci objasňování události se jim podařilo získat i fotografie odcizených jízdních kol.
 
     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří se v uvedené době pohybovali na shora popsaných místech činu nebo v jejich okolí a všimli se jakékoli podezřelé osoby či podezřelého jednání, a kteří by mohly podat informace o výskytu odcizených bicyklů, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.
 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 31.10.2015 06:08



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka