Netradiční zápis s malováním. Kdo dnes přijde do Trnky?

Plzeňská ZUŠ Trnka chystá netradiční zápis žáků pro školní rok 2021/22. Přímo na chodníku před školou bude ve dnech 1. – 3. září odpoledne vznikat velkoplošná animace s názvem „Kdo dnes přijde do Trnky?“.

Cílená propagace v Plzni

Žáci a učitelé plánují na chodník malovat nejrůznější bytosti mířící do vchodu školy. Za pomoci jednoduché animační techniky pak bytosti ožijí v krátkém animovaném spotu. ZUŠ Trnka zve ke kreslení a malování nejen děti a mládež, mířící k zápisu, ale všechny, kteří mají rádi tvoření pod širým nebem. Výsledná velkoplošná animace bude k vidění na stránkách www.zustrnka.cz i na FB.

„Už se moc těšíme na to, co děti v tvořivém nadšení vymyslí a jaké bytosti a tvorové do naší školy ve výsledné animaci zamíří,“ řekla ředitelka ZUŠ Trnka Dáša Nesvedová.

Souběžně s tvořením na chodníku ve Staniční ulici 2 v plzeňské čtvrti Doubravka bude uvnitř budovy probíhat zápis do ZUŠ Trnka. Škola letos nově nabízí tři obory, k literárně-dramatickému a výtvarnému oboru přibyl poprvé také taneční obor. Jeho pedagogem bude tanečník Adam Paulus. V rámci výtvarného oboru si zájemci tradičně mohou vybírat ze tří zaměření: všeobecné výtvarné tvorby, keramiky a multimédií. Pro velký zájem letos škola výrazně posílí obor multimédií, zejména animaci.

Zápis je určen tvořivým dětem od 5 do 18 let, a kromě 1. – 3. 9. od 14 do 17 hodin bude pokračovat i v pondělí 6. 9. ve stejném čase. Výuka začíná 7. 9.

Soukromá ZUŠ Trnka, která v Plzni funguje od roku 2002, pravidelně sklízí ocenění ve výtvarných i divadelních soutěžích a má téměř stoprocentní úspěšnost v přijetí absolventů na střední i vysoké umělecké školy.

Více najdete na www.zustrnka.cz a na FB.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 01.09.2021 12:05



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka