Nominujte nejlepší sportovce Plzně roku 2014 v kategoriích žactva a dorostu

Nadace sportující mládeže vyhlašuje ve spolupráci s městem Plzeň osmnáctý ročník prestižní ankety Sportovec města Plzně v kategoriích mladšího žactva, staršího žactva a dorostu (jednotlivci i družstva).

Cílená propagace v Plzni

Kandidáty mohou navrhovat tělovýchovné subjekty, sportovní svazy a školy. Nominace je možné podávat do 7. 1. 2015 na adresu Nadace sportující mládeže, Podmostní 4, 301 00 Plzeň. Nominační formulář je spolu s dalšími informacemi k dispozici na internetových stránkách nadace (www.nsm.cz).

Při vyhodnocování nominací se bude přihlížet především k úspěchům na domácích šampionátech a také k výsledkům z významných mezinárodních soutěží. Slavnostní vyhlášení se uskuteční v obřadní síni plzeňské radnice v průběhu března.

V loňském roce se vítězem v kategorii staršího žactva stal plochodrážník Roman Mády, mezi dorostenci kraloval cyklista Jaroslav Snášel. Mezi oceněnými v celé historii ankety nechybí řada známých jmen včetně sportovní střelkyně Kateřiny Emmons (tehdy Kůrkové), jednoho z nejlepších světových házenkářů Filipa Jíchy nebo tenistky Andrey Hlaváčkové.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.12.2014 05:50



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka