Novinka na e-shopu C-C.cz! Pořiďte si repasované iPhony nebo iPady značky Apple za výhodnou cenu

Repasované zboží je čím dál tím oblíbenější. Ještě aby ne. Repasované zboží pořídíte na e-shopu C-C.cz za výhodné ceny a ještě získáte kvalitní produkt. Nyní můžete zakoupit elektroniku renomované značky Apple.

Cílená propagace v Plzni

Máte rádi značku Apple? Na e-shopu C-C.cz máte nyní možnost zakoupit kvalitní repasované iPhony a iPady za skvělé ceny. Množství je omezené, proto neváhejte objednat co nejdříve!

Apple iPhone SE 64GB White

Repasovaný Apple iPhone SE 64GB ve sněhově bílé barvě na vás již teď čeká na e-shopu C-C.cz. Díky vysokorychlostnímu a super výkonnému čipu A13 Bionic si užijete dokonale plynulou práci, ať děláte cokoli. Těšit se můžete také na HD Retina displej se 4,7palcovou úhlopříčkou, který poskytne obraz s nádhernými detaily. Vyfotíte s ním perfektně jasné a ostré snímky a nechybí ani 4K rozlišení videa. A pozor, můžete s ním jít i plavat! A to do hloubky až jednoho metru až na 30 minut.

Apple iPhone 7 128GB Black

Repasovaný Apple iPhone 7 128GB v černé barvě je odolný vůči prachu i vodě. Zcela nový fotoaparát a kamera FaceTime HD zajistí, že pokaždé získáte dokonalé momentky. To vše doplní dvojnásobná paměť za stejnou cenu, operační systém iOS, nejdelší výdrž baterie ze všech iPhonů, nové barvy, přepracované tlačítko Home Button a stereo reproduktory. iPhone 7 vás přesvědčí výkonem, výbavou i krásným kovovým vzhledem. Populární fotoaparát je zároveň doslova nabitý pokročilými technologiemi. Umožňuje zachytit živé fotografie, Ultra HD 4K videa, nebo zpomalené slo-mo video 1080p s rychlostí 120 fps a 720p dokonce 240 fps.

Apple iPad 7 128GB SpaceGrey

Pořiďte si repasovaný Apple iPad 7 125GB SpaceGrey za parádní cenu! Tento iPad nabízí opět vylepšený hardware i uživatelské prostředí, což zajisté ocení každý, kdo potřebuje fungovat rychle, kreativně a zároveň být mobilní. Můžete očekávat zářivý Retina displej s novou, větší úhlopříčkou 10,2 palce, výkonný procesor a samozřejmě také dokonale intuitivní, svižné a přehledné prostředí iPadOS, ve kterém lze pohodlně používat více aplikací současně. Výhodou je, že díky klávesnici Smart Keyboard získáte v podstatě plnohodnotný notebook.

Apple iPad 5 128GB Cellular Silver

Repasovaný iPad 5 128GB Cellular Silver se může chlubit displejem s technologií retina a rozlišením 2048 x 1536. Největší výhodou Retiny je hustota pixelů, která dosahuje 264 ppi. Lidské oko není schopno rozeznat jednotlivé pixely, proto máte pocit, že se díváte na list papíru. To je důvod, proč na slunci vše uvidíte bez nepříjemných odlesků paprsků. Výkon zajišťuje A9 64 bitový procesor, který je vyroben speciálně pro zařízení Apple. Tento repasovaný iPad disponuje výdrží baterie kolem 10 hodin a má kompaktní rozměry (tloušťka 7,5 mm), které z něho dělají skvěle přenosné zařízení. Pyšnit se může také skvělou odolností díky hliníkovému tělu.

100 % zákazníků doporučuje eshop C-C.cz

Vždy nás velice těší, když jsou zákazníci spokojeni s našimi produkty i servisem, a tak jsme opravdu hrdí na hodnocení od našich zákazníků na portálu www.heureka.cz. Doporučuje nás 100 % klientů. Děkujeme moc za krásné recenze!

Garance obchodních podmínek pro kupujícího

Obchodní podmínky byly vypracované dTest, o.p.s. Tímto krokem firma Correct Computers dobrovolně vstoupila do systému „zvyšování kvality obchodních podmínek“, jehož cílem je zpřehlednění a zjednodušení obchodních podmínek, zlepšení vztahu mezi spotřebitelem a podnikatelem a jasná garance obchodních podmínek pro kupujícího - spotřebitele. Je držitelem značky dTest obchodní podmínky.

Máte nějaké otázky? Potřebujete s něčím poradit? Odborníci z Correct Computers Vám rádi pomohou! 

CORRECT Computers

Skladová 559/24
326 00 Plzeň

E-shop
: www.c-c.cz
E-mail
: info@c-c.cz
Tel
.: 377 471 319

Zdroj fotografie: FB Correct Computers

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka