Novoroční ohňostroj bude v Plzni na náměstí, rok 2018 vítají i další města

Už čtvrtým rokem se plzeňský centrální obvod chystá místo poslední den v roce vypustit ohňostroj až na Nový rok. Před samotným ohňostrojem se děti mohou těšit na svoji diskotéku.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Když jsme se rozhodli, že vynecháme řízené oslavy Silvestra a uspořádáme Novoroční ohňostroj 1. ledna, přinesl tento krok možná ze strany veřejnosti zpočátku rozpaky, ale dnes už se setkáváme jen s pozitivními ohlasy,“ objasňuje starosta Radislav Neubauer.

Novoroční ohňostroj bude mít poprvé v režii jiná firma, než tomu bylo v předchozích letech. Během sedmiminutové show vyletí do vzduchu přes 4 tisíce barevných světlic. Celá akce je určena především pro rodiny s dětmi. Program na náměstí Republiky tedy začne v pondělí 1. ledna v 16 hodin dětskou diskotékou v prostoru u zvonice, samotný ohňostroj pak vypukne o hodinu později.

V Klatovechna náměstí startují oslavy nového roku v 17.30 hudebním vystoupením, ohňostroj přijde na řadu po 18 hodině. Město upozorňuje na dopravní komplikace a uzavírky přilehlých ulic. V 18 hodin tak ézačne světelná podívaná na náměstí v Domažlicích.

.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka